Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” lietotne “Try Galaxy” tagad ļauj “iPhone” transformēt par “Galaxy Fold 5”

    Jaunākie raksti

    “Samsung” ir viena no pirmajām kompānijām, kas iemēģināja roku salokāmo telefonu ražošanā. “Galaxy Fold” ir kļuvis par celmlauzi daudziem citiem “Android” tālruņu ražotājiem, kuri sāk iemīt salokāmo telefonu taciņu. Tikmēr “Apple” līdz šim nav bijis īsti aktuāli piedāvāt salokāmo “iPhone”. Taču “Samsung” lietotne “Try Galaxy” ābola faniem tagad piedāvā noķert salokāmo telefonu pieredzi, ļaujot transformēt divus “iPhone” par “Galaxy Fold 5”.

    Jaunākais lietotnes “Try Galaxy” atjauninājums piedāvā vairākas svaigas iespējas, starp kurām ir arī triks pārveidot divus “iPhone” par “Galaxy Fold 5”. Lai to panāktu, ir vajadzīgi divi, vēlams līdzīga izmēra “iPhone” tālruņi, kuri jānovieto blakus (vai jāsalīmē kopā ar līmlenti). Apmeklējot vietni trygalaxy.com, noskenējot QR kodu, tiks ģenerēts kods, ko, ievadot otrā “iPhone”, abi tālruņi tiks savienoti un to ekrāni darbosies kā viens 7,6 collu liels “Galaxy Fold 5” iekšējais displejs. Attiecīgi katra “iPhone” displejā tiks parādīta puse no satura.

    Šāda iespēja “iPhone” lietotājiem ļauj kaut mazliet iepazīties ar “Samsung” salokāmo telefonu lietotāja pieredzi un izmēģināt ekskluzīvas funkcijas, ko sniedz vienīgi šāda tipa tālruņi. “Try Galaxy” jaunākajā atjauninājumā ir iekļauta arī programmatūra “One UI 5.1.1”, kas “Apple” lietotājiem ļauj mijiedarboties ar “Samsung” sākuma ekrāna ikonām un logrīkiem, izmēģināt “FlexCam”, Quick Share”, “Health” un citas “Samsung” lietotnes.

    Jāpiezīmē, ka jaunā iespēja darbojas “iPhone 7” un jaunākos modeļos, kuriem ir uzinstalēta svaigākā operētājsistēmas versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma