Web Analytics
More
    Reklāma

    Instagram uzlabojums samazinās spama ziņu daudzumu

    Jaunākie raksti

    Instagram paziņojis par izmaiņām privātajām sarakstēm, lai tie cilvēki, kuri neseko profilam, varēs nosūtīt tikai vienu teksta ziņu, lai uzaicinātu tālākai saziņai.

    Lietotnes mērķis ir padarīt grūtāku saziņu un spamošanu no tiem kontiem, kuri neseko konkrētajam lietotājam. Tāpēc Instagram jau no jūnija testēja ierobežojumu, kas ļāva nosūtīt tikai vienu privāto teksta ziņu. Īpaši jāizceļ tas, ka ziņā varēs būt tikai teksts, lai sarakste netiktu papildināta ar kādām neatbilstošām bildēm un informāciju.

    Reklāma

    Ja ziņas saņēmējs akceptēs šo uzaicinājumu, saraksti varēs turpināt kā iepriekš. Iepriekš ikvienam bija iespēja sūtīt neierobežota daudzuma ziņas un saturu jebkuram kontam, kas nozīmē, ka visai ātri tas varēja kļūt nekontrolējami un uzmācīgi. Lai Instagram lietotāji saņemtu šo vienu rakstisko ziņu un uzaicinājumu saziņai, ir jāieslēdz speciāls drošības režīms.

    Šīs izmaiņas īpaši saistītas ar sieviešu lietotājām, kuras šādā veidā varētu tikt pasargātas no dažādiem uzmācīgiem un nepiedienīgiem piedāvājumiem no vīriešiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žumapel
    06.08.2023 12:02

    Laikam block funkcija visiem nav pieejama. Un kur problēma ir botam piesekot un tad spamot?

    Krotow
    07.08.2023 15:58

    Nabaga japānietes tagad pat vairs nepieklājīgus piedāvājumus nesaņems. Bezmaz jātic ka Japāna pēc 50 gadiem būs pa lielam brīva un neaizņemta vieta.

    Reklāma