Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar jaunu dizainu pie klientiem dodas modernizētais Kia Sorento

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen pasaules pirmizrādi piedzīvoja ar savdabīgu dizainu apveltītais Hyundai Santa Fe krosovers, bet tagad pie klientiem dodas radniecīgais un atsvaidzinātais KIA Sorento, kam veikta pusmūža modernizācija jeb feislifts. Jāsaka, ka arī KIA ir pacentušies dizaina jautājumos un automašīnā varam saskatīt līdzības ar elektrisko EV9, kas ir līdzīga izmēra automašīna.

    Mašīnas dizaina pārveidošanā KIA izmantojuši savu šobrīd aktuālo “Opposites United” dizaina valodu, kurā ražotāja dizaineri smēlušies iedvesmu no dabā un cilvēku sabiedrībā redzamajiem kontrastiem. Auto priekšpuse un jaunais priekšējais panelis ir galvenās pārmaiņas šajā variantā.

    Reklāma

    KIA pagaidām nav publicējuši ļoti daudz attēlu ar mašīnu, taču no publicitātes foto ir saskatāmas visas izmaiņas. Priekšā uzreiz izceļas jaunie “T-veida” dienasgaismas lukturi, kā arī pārstrādātā priekšējā radiatora reste. Kā tas parasti notiek, tas viss būs papildināts ar jaunām krāsām, diskiem un citām vizuālām niansēm.

    Būtiskas izmaiņas pamanāmas arī priekšējā panelī, kur tagad dominē KIA jaunais vadītāja/multimediju ekrāna risinājums, kādu esam redzējuši visos jaunākajos modeļos. Kopumā KIA salonu veidojuši līdzīgu populārajiem EV6 un Sportage modeļiem, samazinot dažādu pogu daudzumu salonā. Sagaidāms, ka izmaiņas pamatā būs tikai kosmētiskas, bet jaudas agregāti saglabāsies tie paši, kas līdz šim. Plānots, ka šīs paaudzes Sorento būs tirdzniecībā līdz aptuveni 2026. vai 2027. gadam, bet par modeļa tālāko nākotni šobrīd nav zināms. Pilnīgi iespējams, ka to aizstās kāds elektroauto.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma