Web Analytics
More
    Reklāma

    Mazos Intel NUC datorus turpmāk ražos partneri

    Jaunākie raksti

    Intel iepriekš paziņojis, ka vairs neražos NUC (Next Unit of Computing) mini datorus. Vieta gan nepaliks tukša, jo NUC ražos sadarbības partneri, kas ir visai laba ziņa NUC cienītājiem. Vienlaikus Intel paziņojis, ka nepamet NUC ideju, tā kopā ar ražošanas partneriem tiks attīstīta tālāk.

    Viens no pirmajiem ražošanas partneriem varētu būt ASUS, kas veidos spēlēm paredzēto Intel NUC Extreme sērijas turpinājumu ar, visticamāk, ASUS ROG NUC nosaukumu. ASUS jau esot ticis pie licences, kas ļauj ražot NUC. Šī licence gan nav ekskluzīva, kas nozīmē, ka NUC drīkst veidot arī citi ražotāji.

    Reklāma

    Ja var ticēt baumām, ROG NUC taps uz Intel nākamās Meteor Lake paaudzes procesoru bāzes, kas nozīmē vien to, ka nemaz tik ātri pie pircējiem ROG NUC nenonāks. Tiek runāts, ka Intel pavisam atcēlis galddatoru Meteor Lake procesorus, bet klēpjdatoriem Meteor Lake vēl pienāksies. NUC vienmēr bijis sava veida klēpjdators bez akumulatora un bez ekrāna, jo tam iekšā ir klēpjdatoru procesori, operatīvās atmiņas un citas komponentes, lai saglabātu tipiskos NUC aptuveni 10 x 10 cm sistēmplates izmērus.

    Intel vairs neražos NUC, vietā nāks ražošanas partneri

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma