Web Analytics
More
    Reklāma

    Augstā pieprasījuma dēļ BMW jāpalielina M3 Touring ražošanas apjoms

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs BMW saskaras ar patīkamu problēmu – ļoti augsta pieprasījuma dēļ BMW M nodaļa palielinājusi M3 Touring jeb universāļa ražošanas apjomus. To apstiprinājis M nodaļas vadītājs Franks van Meels intervijā medijam BimmerToday.

    Viņš skaidro, ka mašīnas augstā veiktspēja un universāļa virsbūves praktiskums klientu vidū izrādījies ļoti pieprasīts salikums. BMW uz to atbildējuši, palielinot ražošanas apjomus, taču automašīnas tāpat nākas gaidīt ilgi. M nodaļas vadītājs gan atzīmē, ka M3 Touring nav ierobežotas tirāžas modelis un to skaits nav ierobežots, tāpēc visi, kas šo auto vēlēsies, to varēs nopirkt.

    Reklāma

    “Es teikšu tā – ja vēlaties šo auto, tad to pasūtiet tagad. Pieprasījums ir neticams un pat mēs esam pārsteigti. Es domāju, ka tas ir ļoti stilīgs auto un ļoti labs papildinājums M modeļu ģimenei, bet atzīšu, ka pieprasījums ir negaidīti augsts, tāpēc esam pielāgojuši ražošanas apjomus, lai ražotu lielāku vienību skaitu,” intervijā stāsta van Meels.

    BMW vadība daudzus gadus bija pret M3 Touring modeļa radīšanu. Universāļa prototips tika radīts E46 paaudzes M3 modelim, taču tas nekad nenonāca līdz ražošanas līnijai. BMW vadība beigu beigās tika pārliecināta, ka šādu versiju vajag aktuālās paaudzes M3 un izskatās, ka šāds lēmums ražotājam atmaksājas ar uzviju.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    21.07.2023 12:01

    Redz kā – visi nemaz negrib braukt krosoverā.

    xs1
    21.07.2023 13:15
    Reply to  Biteme

    Nū, šis jau vispār reizes trīs dārgāks kā ierindas proletariāta krosovers + esošā modeļa auditorija iespējams neietilpst tajā 95% segmentā, kura vadās līdzi masu reklāmām un ja visi ņem, tad man arī vajag krosoveru … p.s. jāatzīst šis modelis ir labi padevies

    Vilis
    21.07.2023 13:37

    Paldies ka neielikāt purna foto!

    Krotow
    23.07.2023 21:24

    Secinājums – proletariātam ar naudu patīk iemīt grīdā :)

    Fredis
    30.07.2023 11:45
    Reply to  Krotow

    Kāds sakars ar iemīšanu?

    Reklāma