Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūdusi informācija par gaidāmā Xiaomi elektroauto akumulatoru

    Jaunākie raksti

    Nav noslēpums, ka ķīniešu elektronikas milzis Xiaomi intensīvi attīsta savu pirmo elektroauto un tagad tīmeklī noplūdusi informācija par mašīnas akumulatora parametriem. Ja varam ticēt pieejamajai informācijai, auto aprīkots ar 101kWh ietilpīgu akumulatoru un izmanto 800V sistēmu. Tas nozīmē, ka auto jāspēj lādēties ar lielu jaudu un uzlāde prasīs mazāk laika nekā konkurentiem ar 400V sistēmu.

    Noplūdušais attēls ar Xiaomi akumulatoru publicēts vietnē FixMyGuide. Cita informācija par šo auto pagaidām nav zināma, taču varam izdarīt minējumus, ka auto ar tik ietilpīgu akumulatoru ar vienu uzlādi varēs nobraukt vairāk nekā 500 kilometrus. Precīzs kilometru daudzums, protams, atkarīgs no visdažādākajiem faktoriem, tāpēc no Xiaomi gaidīsim vairāk informācijas šajā jautājumā.

    Informācija par Xiaomi vēlmi radīt savu elektroauto parādījās vēl 2021. gadā, bet šā gada pavasarī uzņēmuma vadība izteicās, ka projekts progresē labāk nekā cerēts. Vairāki prototipi jau aizvadījuši ziemas testus un sērijveida ražošana varētu sākties jau nākamā gada pirmajā pusē. Neoficiāli izskan, ka Xiaomi elektroauto cena būs ap 45 tūkstošiem dolāru, bet arī tās ir baumas nevis oficiāla informācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    19.07.2023 11:12

    Pastāv iespēja, ka baumas un pieņēmumi ir par attēlu, ko potenciāli ir uzģenerējis kāds nenodarbināts un aušīgs algoritms kāda datucentra nostūrī.

    AC/DC
    19.07.2023 16:55

    “Tas nozīmē, ka auto jāspēj lādēties ar lielu jaudu un uzlāde prasīs mazāk laika nekā konkurentiem ar 400V sistēmu.”
    Volti vien negarantē ātrāku uzlādi. Papētiet Hyndai / Kia 800v auto uzlādes līknes un redzēsiet, ka tās nebūt nav ātrākās.

    trx450
    21.07.2023 21:03

    Noplūdusi elektrība no gaidāma Xiomi elektro auto baterejas

    Reklāma