Web Analytics
More
    Reklāma

    Corsair iegādājas mehānisko tastatūru ražotāju Drop

    Jaunākie raksti

    Corsair paziņojis par Drop iegādi. Drop ir viens no populārākajiem pieejamu cenu mehānisko tastatūru ražotājiem, kas arī ļāvis Drop pēdējos gados iekarot pamatīgu popularitāti datoru lietotāju vidū.

    Corsair ticis pie Drop.com vietnes, Drop zīmola, visām biznesa iestrādnēm, darbiniekiem un pat pārņēmis Drop komūnu. Tas laikam nozīmē, ka Corsair pilnībā pārņem Drop.

    Reklāma

    Drop (sākotnējais nosaukums Massdrop) ir plaši pazīstams mehānisko tastatūru ražotājs, tāpat Drop piedāvā taustiņu dizaina izveidi un pat mehānisko tastatūru slēdzīšu veidošanu. Drop gan veido arī šo to citu, ne tikai tastatūras.

    Drop nav pirmais Corsair pirkums – 2018. gadā Corsair iegādājās Elgato Gaming, kas veido Stream Deck iekārtas. Tāpat Corsair pirkumu sarakstā ir Origin PC (datoru komplektēšana un salikšana), kā arī Scuf Gaming, kas ražo spēļu kontrolierus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    19.07.2023 08:55

    Drop neko neražo. Tā sākotnēji bija pērkamkopā vietne, kur dažādus nišas produktus varēja dabūt par zemākām cenām. Tagad laikam mechkey komūna ir kļuvusi par lielāko un Coarsair laikam grib uz tās uztankoties.

    Kursors.lv
    19.07.2023 09:17

    Jā, es arī brīnos, ka visās ziņās viņus sauc par ražotājiem. Varbūt kaut ko tomēr ķīniešiem bija pasūtījuši un tāpēc var pabāzt zem “ražotāju” nosaukuma?

    Reklāma