Web Analytics
More
    Reklāma

    Hakeri uzlauzuši Revolut maksājumu sistēmu

    Jaunākie raksti

    Hakeriem izdevies apčakarēt Revolut, radot aptuveni 20 miljonu dolāru zaudējumus. Tā vien izskatās, ka šoreiz cietis pats Revolut, nevis šī finanšu tehnoloģiju uzņēmuma klienti, jo nauda pazudusi no Revolut kontiem, nevis no klientiem.

    Oficiāli Revolut neko nav paudis par uzbrukumu, lai arī tas noticis pirms vairāk nekā gada. Faktiski diez vai šo var dēvēt par tiešu uzbrukumu Revolut, drīzāk zinoši ļaudis izmantojuši Revolut kļūdu maksājumu atgriešanas sistēmā, kas Revolut izmaksājusi 23 miljonus dolāru. 3 miljonus gan Revolut esot izdevies atgūt.

    Reklāma

    Kļūda Revolut sistēmā esot veidojusies, jo Revolut Eiropā un ASV darbojas ar dažādiem piegājieniem katram tirgum. Šī kļūda esot atļāvusi veikt lielus pirkumus, kuri tikuši atteikti, bet Revolut esot atgriezis pircējam naudu, kas tā arī nekad nav nosūtīta pārdevējam. Uzreiz pēc tam nauda izņemta no Revolut konta ar bankomātu palīdzību.

    Šī kļūda esot pirms aptuveni gada salāpīta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kārlis
    11.07.2023 13:24

    “ļaudis izmantojuši Revolut kļūdu maksājumu atgriešanas sistēmā, kas Revolut izmaksājusi 23 miljonus” – pēc teikuma konstrukcijas nav ‘isti skaidrs – vai 23 miljoni bija sistēmas izmaksas, vai kļūdas radītie zaudējumi. Pie tādas summas loģiski būtu, ka tie ir kļūas radītie zaudējumi, taču teikuma konstrukcija liek domāt par ko citu.

    Oskars
    11.07.2023 16:15
    Reply to  Kārlis

    Ar to salīdzinot par e-veselību iztērētais tāds nieks vien ir. Un kļūdas šā kā tā.

    Reklāma