Web Analytics
More
    Reklāma

    Evernote atbrīvojas no ofisa ASV, visu darbību pārceļot uz Eiropu

    Jaunākie raksti

    Pierakstu lietotne un serviss Evernote paziņojis, ka pilnībā pārtrauc savu ofisu darbību ASV, visu administrāciju pārceļot uz Eiropu. Tas saistīts ar to, ka uzņēmuma īpašnieki ir Itālijā bāzēts uzņēmums Bending Spoons.

    Pagājušajā gada novembrī Bending Spoons iegādājās Evernote, kas ir itāļu mobilo lietotņu izstrādātāji. Tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc tikusi pārtraukta Evernote Ziemeļamerikas darbība, visas operācijas pārceļot uz Eiropu. Kārtējo reizi tas nozīmē arī darbinieku atlaišanu, kas vairs nav nekāds nozares jaunums.

    Reklāma

    Par to gan esošie Evernote darbinieki tikuši laicīgi brīdināti, kā arī saņems dažādas kompensācijas. Protams, Bending Spoons gadījumā tā ir izmaksu samazināšana, efektīvāk izmantojot esošos resursus. Itāļu uzņēmums palīdz Evernote attīstīt jaunu funkcionalitāti, balstoties uz savu pieredzi lietotņu izstrādē.

    Evernote jau diezgan ilgu laiku cīnās par savu vietu zem saules, jo iepriekš notikušas vairākas atlaišanas un vadības maiņa. Savulaik Evernote bija viens no zināmākajiem piezīmju servisiem, tomēr šobrīd to ir apēduši konkurenti, kā arī pašu pieļautās kļūdas. Jāatzīst, ka ir pārsteigums par šī servisa eksistenci.

    Vecais labais jautājums, kur jūs veiciet savus digitālos pierakstus?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skaks
    11.07.2023 13:42

    Izmantoju samsung notes. Ērti un vienkārši.

    vienalga
    11.07.2023 18:26

    joprojām lietoju evernote, bet doma pāriet uz notion

    patrictietis
    11.07.2023 19:32

    Tikai un vienīgi Google Keep.

    Ainars R.
    12.07.2023 10:12

    Esmu Windows datora, iPad un iPhone īpašnieks, kurš abonē Microsoft 365, lai izmantotu Word, Excel, PowerPoint, 1 TB Onedrive, @outlook.com e-pastu, kas pilnībā sastrādājas ar MS Outlook programmu, sinhronizējot ne tikai e-pastu, bet arī kontaktus, kalendāru, uzdevumus (Tasks) un piezīmes (Notes). Uz Windows 10 un 11 šīs piezīmes var ērti izmantot arī lietojot Sticky Notes lietotni.

    Uz iPhone un iPad Outlook.com kontam tiek atbalstīta pilna sinhronizācija ar Mail, Contacts, Reminders un Notes aplikācijām.

    Tātad, izmantojot sinhronizāciju ar manu Outlook.com kontu, es lietoju Sticky Notes uz sava Windows datora, un Notes uz sava iPhone un iPad.

    Nopietnākām lietām – tīmekļa lapu saglabāšanai, garām piezīmēm ar zīmējumiem, izmantojot Apple Pencil, es lietoju Microsoft OneNote.

    Patīk arī tas, ka savu OneNote piezīmju lapu es varu kādam ērti aizsūtīt kā PDF dokumentu.

    Reklāma