Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung laiž klajā Odyssey OLED G9 monitoru datorspēļu cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Samsung laiž klajā Odyssey OLED G9 monitoru, liekot īpašu uzsvaru uz mākslīgā intelekta tehnoloģijām un uzlabotu monitora sniegumu geiminga mīļotājiem. Produkts radīts attīstot iepriekšējā G8 modeļa specifikāciju ar 0,03 ms reakcijas laiku, jaunu procesoru, attēla pilnveidošanas funkcijām un citiem nozīmīgiem tehnisko parametru uzlabojumiem.

    “Pagājušajā gadā, laižot klajā Odyssey OLED G8, Samsung izdevās sasniegt pat vispieredzējušāko videospēļu cienītāju ekspektācijas pret jaunāko monitora modeli, tādēļ šogad šo latiņu esam cēluši vēl augstāk, radot sērijas pēcteci – G9. 49 collas lielais monitors ar 1800 R izliekumu, ir pirmais OLED monitors, kurā pieejama Dual Quad High Definition (DQHD; 5,120 x 1,440) izšķirtspēja. Tā izmērs ir līdzvērtīgs diviem blakus saliktiem QHD ekrāniem, taču, neskatoties uz tā izmēru, uzlabots arī reakcijas laiks un atsvaidzes intensitāte,” stāsta Samsung displeju un TV ekrānu eksperts Eduards Krumovics.

    Reklāma

    Atšķirībā no citiem OLED spēļu monitoriem, Odyssey OLED G9 iebūvēts Neo Quantum Pro procesors.  Izmantojot noteiktu algoritmu, procesors spēj analizēt attēlus un automātiski optimizēt katru kadru, lai nodrošinātu maksimāli augstāko kvalitāti. Tāpat tas spēj pielāgot arī monitora spilgtumu un pastiprināt krāsu kontrastu. Pateicoties AMD FreeSync™ Premium Pro un DisplayHDR™ True Black 400 tehnoloģijām, monitora ekrānā redzamais saturs tiek attēlots stabili, bez aizkavēšanās un dinamiski ar izteiksmīgu melno krāsu.

    Odyssey OLED G9 ir īpaši plāns korpuss ar gludu, metāla rāmi, kurā iebūvēti jaudīgi stereo skaļruņi. Monitora statīva augstums ir ērti pielāgojams katram lietotājam, turklāt tā aizmugurē iestrādātas nelielas gaismas diodes. Šis CoreSync un Core Lighting+ apgaismojums vieno ekrānā redzamo saturu ar apkārtējo vidi, ienesot spēles noskaņu arī telpā.

    Jaunais monitors ir aprīkots ar vairākām viedtelevīzijas lietotnēm, kas ļauj baudīt saturu monitorā bez papildu savienojuma ar datoru vai mobilo ierīci. Tajā var izmantot arī tādas partneru lietotnes kā NVIDIA GeForce Now bez lejupielādes, neaizņemot papildu vietu ierīcē. Turklāt Multi View funkcija ļauj pilnībā izmantot lielā ekrāna priekšrocības, sadalot monitora ekrānu divos mazākos logos, lai līdzās vienu otrai varētu izmanot vairākas lietotnes.

    Odyssey OLED G9 sērijā ir iekļauta arī vienkāršāka modeļa versija – G93SC. Šo monitoru piemērots izvēlēties tiem, kuri vēlas likt lietā jaudīgo OLED veiktspēju, taču neizmanto viedtelevīzijas funkcijas. Šis modelis pārdošanā būs pieejams no 2023. gada trešā ceturkšņa, turpretim G95SC pārdošanā pieejams jau tagad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma