Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm USB adapteri būtiski uzlabos Bluetooth skaņas pārraidi spēlēs

    Jaunākie raksti

    Qualcomm ar jaunu platformu piedāvāt būtiski uzlabotu Bluetooth darbību spēlēs, samazinot skaņas aizturi četras reizes. Qualcomm S3 Gen 2 platforma paredzēta citu ražotāju veidoties USB spraudņiem gan datoriem, gan, iespējams, arī kādām spēļu konsolēm.

    Protams, Qualcomm paši neko neražos gala lietotājam, bet Qualcomm S3 Gen 2 platforma būs pamatā citu ražotāju USB spraudņiem, lai caur Bluetooth sūtītā skaņa būtu tikai ar 20 ms aizturi, nevis 80 ms aizturi, kā tas ir šobrīd. Vienlaikus šie USB spraudņi piedāvās arī Auracast iespējas. Auracast varētu raksturot kā pieejas punktu, kas ļauj nodrošināt skaņas straumēšanu vairākām ierīcēm vienlaikus. Turklāt katrs var izvēlēties citu skaņas avotu, kas noderētu sporta bāros, kur vairāki televizori rāda katrs citu spēli.

    Reklāma

    LE Audio Bluetooth šobrīd nodrošina 48 ms skaņas aizturi, bet tāpat tas ir daudz, kad salīdzina ar Qualcomm S3 Gen 2 piedāvāto 20 ms aizturi. Te gan jānorāda, ka jaunos standartus ir jāatbalsta gan datoram (viedierīcei), gan arī Bluetooth austiņām. Šis ir spēkā visiem Bluetooth produktiem.

    Avotspcmag
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma