Web Analytics
More
    Reklāma

    Go3 Baltijas valstīs sāk izplatīt HBO saturu

    Jaunākie raksti

    Warner Bros. Discovery un Go3 televīzija izziņo, ka HBO un Max Originals saturs būs pieejams Go3 abonentiem Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

    Sākot ar 3. jūliju, Go3 klientiem būs pieejams plašs HBO un HBO Max satura katalogs, kur būs pieejami godalgoti seriāli kā “Pūķa nams” (“House of the Dragon”), “Pēdējais no mums” (“The Last of Us”), “Pēctecība” (“Succession”), “Černobiļa” (“Chrenobyl”), “Baltais lotoss” (“The White Lotus”), “Eiforija” (Euphoria”), kā arī jau par mūsdienu televīzijas leģendām kļuvušie “Troņu spēles” (“Game of Thrones”), “Pagrīdes impērija” (“Boardwalk Empire”), “Soprano ģimene” (“The Sopranos”), “Svīta” (“Entourage”), “Noklausīšanās” (“The Wire”), “Īstās asinis” (“True Blood”), “Īsts detektīvs” (“True Detective”), “Sekss un lielpilsēta” (Sex and the City” un daudzi citi seriāli.

    Reklāma

    Warner Bros. Discovery Satura izplatīšana un biznesa attīstības direktore Jekaterina Mihailoviča (Ekaterina Mihajlovic) Ziemeļaustrumeiropā sacīja: “Esam priecīgi par iespēju paplašināt sadarbību ar Go3 visos trīs Baltijas tirgos, piedāvājot mūsu partnera abonentiem iespēju izbaudīt izcilu pieredzi un izklaidi ar plašu multižanru katalogu, kas ietilpst HBO zīmola sastāvā. Mums šis solis ir saskaņā ar mūsu misiju būt pēc iespējas pieejamiem un tuviem mūsu faniem, ļaujot viņiem skatīties saturu visērtākajā veidā. Pēdējo gadu laikā ar Go3 esam veiksmīgi sadarbojušies ar discovery+ un mums ir liels prieks, ka varam sadarbību paplašināt ar HBO, piedāvājot Go3 abonentiem godalgotu un kritiķu atzītu HBO un Max Originals saturu.”

    Go3 televīzijas vadītājs Jans Vikritoviczs (Jan Wykrytowicz) komentēja: “Esam sajūsmināti, ka varam piedāvāt HBO zīmolu un tā ikonisko oriģinālsaturu Go3 skatītājiem. Kā Tairons Lannister (Tyrion Lannister) gudri teica: “Pasaulē nav nekā spēcīgāka par labu stāstu.” HBO unikālie stāsti lieliski iederas esošajā Go3 satura piedāvājumā. Mūsu klienti varēs baudīt visaptverošāko un izcilāko izklaidi Baltijas valstīs.”

    Nākamajos mēnešos Go3 skatītāji varēs izbaudīt HBO un Max Originals saturu, kā jauno seriālu “Pilns aplis” (“Full Circle”) ar Klēru Deinsu (Clair Danes) un dokumentālo seriālu par DC komiksu vēsturi un mantojumu “Superspējas: “DC” Stāsts”. Ikviens varēs sekot jaunāko HBO grāvēju stāstiem seriālā “Elks “, “Sekss un lielipilsētas” turpinājumā “Un tā tas laiks paiet…” (“And Just Like That…”), Somijas dokumentālajā seriālā par pasaulslaveno Sannas Marinas valdību “Pirmās Piecas” (“First Five”), kā arī dokumentālajā seriālā ar Džeisonu Beitmenu (Jason Bateman), Vilu Arnetu (Will Arnett) un Šonu Heju (Sean Hayes) “Smartless: ceļā” jeb “SmartLess: On The Road”. Uzmanību piesaistīs arī psiholoģiskais trilleris “Asi priekšmeti” (“Sharp objects”), kas balstīts uz Džiljanas Flinas (Gillian Flynn) 2006. gada debijas noveli un kurā galvenās lomas atveido Eimija Adamsa (Amy Adams) un Patrīcija Klārksone (Patricia Clakson). Tāpat arī būs pieejama oriģinālfilma “Bez pēkšņām kustībām” (“No sudden moves”) – Stīvena Soderberga (Steven Soderbergh) neo-noir perioda noziegumu filma ar Benisio del Toro (Benicio del Toro) un Brendanu Freizeru (Brendan Fraser) galvenajās lomās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    26.06.2023 11:36

    Tet-ā jau sen ir, jeb šis nozīmē, ka no turienes pazudīs?

    Biteme
    26.06.2023 11:39

    Vai nu vajadzēja tērēties ar personvārdu tulkošanu….

    Rūdolfs Rancāns
    26.06.2023 16:30
    Reply to  Biteme

    ..tā vietā vajadzēja iztulkot neo-noir :)

    !!!
    26.06.2023 11:44

    Ceru ka no Tet+ nepazudīs HBO saturs!

    Jozefs
    26.06.2023 12:36
    Reply to  !!!

    Nepazudīs. Visiem nosacījumi ir vienādi. Saturs paplašināsies.

    Čiekurs
    26.06.2023 12:01

    Ja kāds nelaimīgas sakritības dēļ vēl nav redzējis The Wire, tad ir pēdējais laiks to izdarīt!
    Ja kāds zina, kā atredzēt jau redzētu seriālu, tad ziņo!

    Kursors.lv
    26.06.2023 12:05
    Reply to  Čiekurs

    Oi, man tas seriāls arī ļoti, ļoti patika!

    nedarata
    26.06.2023 13:23

    Kas man vienīgajam Go3 vairākiem kanāliem pazudusi arhīva funkcija? +-kopš krivu valodas bana

    Tutors
    26.06.2023 13:55

    Man sieva vislaiku istadaiktu skatās ar tiem rīliem par skaisto dzīvi, tā arī nesanāk paskatīties nevienu seriālu kopā.
    Man arī neļauj skatīties, saka ka berni grib skatīties multenes.

    vai nu... vai nu
    26.06.2023 19:42

    Gribētos pavaicāt – vai šoreiz šeit ir ievietota preses relīze 100% nemainītā veidā?
    (Bez Kursora uzlabojumiem, viedokļa papildinājumiem.)
    Un kā būs turpmāk?
    Visiem kopīgas sapratnes vārdā. :)

    Kursors.lv
    26.06.2023 19:43

    Jā. Šoreiz neko neesam mainījuši. Nē, nevaru solīt, ka tas tā būs arī turpmāk :)

    Pēča
    27.06.2023 08:49

    Bet saturs mūsu reģionam…. novecojis. Gluži kā netflix, skatīties vari 90to/00šo gadu filmas un seriālus. Vai tagad netfliksā pēdejā laika lēti noname spāņu, poļu, franču filmas vai seriāli ar angļu dublējumu :D
    Ieslēdz vpn uz kādu z.amerikas reģionu un netflix pavisam citā kvalitātē! ‘Vecās’ filmas ir zem klasikas žanra, bet ejošais saturs ir max 5 gadus vecs. ;) Tā teikt, kā diena pret nakti.

    Last edited 10 months ago by Pēča
    Reklāma