Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks izaicina Marku Zakerbergu uz dalību būru cīņās

    Jaunākie raksti

    Miljardieris un vairāku uzņēmumu vadītājs Īlons Masks tehnoloģiju pasaulē ir spilgta un visiem zināma personība, dažkārt dēvēts par ākstu, ko viņš pats pierādījis daudz un dažādos veidos. Izcils piemērs tam ir Maska ieraksts “Twitter” pirms dažām dienām, kurā viņš paziņoja, ka ir gatavs būru cīņām kopā ar Marku Zakerbergu. “Meta” vadītājs nav palicis atbildi parādā un piekritis, jautājot pēc cīņu norisies vietas. Vai tiešām mums būs tā laime redzēt divu miljardieru, tehnoloģiju guru cīkstēšanos?

    Iesākums tam visam ir tāds, ka “Meta” nesen paziņoja par to, ka veidos “Twitter” līdzīgu platformu. Saistībā ar to Masks izsmējis Zakerbergu, sakot “Zuck my”, un nācis klajā ar šo piedāvājumu cīkstēties, lai saprastu, kurš tad galu galā no viņiem abiem ir labāks.

    Ja cīņas tik tiešām notiks, kas, manuprāt, ir diezgan maz ticams, jānorāda, ka 51 gadu vecais Īlons Masks ir augumā raženāks par 39 gadus veco Marku Zakerbergu. Protams, arī vecums daudz ko nosaka. Tiesa, Masks reiz izteicies, ka bērnībā, dzīvodams Dienvidāfrikā, piedalījies “īstās un skarbās ielu cīņās”. Taču arī Zakerbergs nav “ar pliku roku ņemams”, jo ir meistarīgs austrumu cīņās, konkrētāk, guvis uzvaras džiu-džitsu turnīros.

    Tagad bumba atrodas Maska laukuma pusē, un atkarīgs no viņa, vai šīs cīņas notiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    23.06.2023 13:26

    Musk turns on Putin mode.

    oppo
    23.06.2023 14:17

    ķirzaka jau itkā pasporto pa brīvo laiku, arī esot cīņu pieredze. bet nu īlēns gan tupa resns ir.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    23.06.2023 16:24

    Balvu fonds: 100 dogecoin 💯

    24.06.2023 10:49

    Cukurbergs zaudēja jo mamma aizliedza sisties. A ebrejiem to ko saka mamma nedrīkst pārkāpt.

    bobis
    28.06.2023 10:36

    Atgadina komedijas ar vienu vienu aptauretu aktieri Will Ferrell, bet pagaidi zinu ari otru tikpat aptauretu atieri Jim Carrey.

    Reklāma