Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC iepazīstina ar īpaši platā ekrāna modeli AG405UXC: neiedomājami plats 40″ ekrāns un 144 Hz

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC piedāvās iespēju spēlēt pavisam citā dimensijā, laižot tirgū jauno monitoru AGON AG405UXC. Šis 40″ (100 cm) īpaši platais plakanā ekrāna (21:9) spēļu monitors, kas ietilpst augsti novērtētajā AGON modeļu sērijā, ir nepārspējams veiktspējā, pateicoties IPS panelim ar 3440 x 1440 izšķirtspēju un 144 Hz atsvaidzes intensitāti. Aizrautībai un iesaistīšanai izstrādātais modelis AG405UXC noteiks jaunu standartu īpaši plato spēļu monitoru tirgū.

    Izteiksmīgāks skats spēļu pasaulē

    Modelis AG405UXC ar plakano un īpaši plato 40″ IPS paneli piedāvā izteiksmīgāku vidi spēlēšanai, kas lietotāju burtiski ieraus spēlē. Pateicoties UWQHD 3440 x 1440 izšķirtspējai, modelis AG405UXC nodrošina detalizētus un skaidrus attēlus. Savukārt 144 Hz atsvaidzes intensitāte un 1 ms MPRT reakcijas laiks nodrošina plūstošu spēli bez traucējumiem.

    Reklāma

    Tāpat modelis AG405UXC būs lielisks sabiedrotais satura straumētājiem un veidotājiem, kuri papildu horizontālo vietu ekrānā var izmantot tērzēšanas logiem vai straumēšanas programmatūrai vai pat izmantot to pilna laika grafika skatīšanai video rediģēšanā.

    Nepārspējama veiktspēja īpaši platā formātā

    Ar plakano un īpaši plato IPS paneļa dizainu modelis AG405UXC ir īpaši piemērots spēlētājiem, kuriem prioritāte ir ātrums un nevainojama attēlu kvalitāte liela izmēra ekrānā. Monitors nodrošina 144 Hz atsvaidzes intensitāti un 1 ms MPRT reakcijas laiku, garantējot maksimālu ātrumu strauja tempa spēlēs.

    Lielais izmērs un 21:9 formāts modelim AG405UXC sniedz īpašu priekšrocību spēlētājiem, kuri aizraujas ar stratēģiskajām, simulācijas un lomu spēlēm. Šo žanru spēlēs nereti ir sarežģītas saskarnes un detalizētas vides, un papildu vieta ekrānā dod iespēju spēlētājiem izbaudīt plašāku skatu spēļu pasaulē. Spēlētāji var arī piekļūt vairākām izvēlnēm vienlaikus, nenosedzot visu ekrānu. Tāpat īpaši platais formāts uzlabos spēlēšanas pieredzi autosacīkšu un lidojumu simulācijas spēlēs ar platāku skatu, kas vairāk pielīdzināms dabiskam skatam reālajā vidē. Tādējādi spēlētājiem tiek nodrošināta aizraujošāka pieredze un konkurences priekšrocības, jo iespējams saskatīt vairāk, nepagriežot skata leņķi vai neritinot ar peli.

    Modelis AG405UXC, kurā apvienota izmēra, formāta un snieguma efektīvā funkcionalitāte, ir paredzēts dažādām spēlēm un spēlēšanas pieredzes uzlabošanai.

    Tāpat modelis AG405UXC atbalsta AOC intuitīvo G-Menu programmatūru, ļaujot ērti pielāgot monitora iestatījumus, tostarp krāsas, Overdrive režīmu un spēlēm specifiskās funkcijas, piemēram, ēnas (Shadow Control), Low Blue režīmu, tīklojuma pārklājumu (Dial Point) un kadrus sekundē (Frame Counter). Modelis piedāvā iestatījumus zemai ievades aizturei, nodrošinot ātru un reaģējošu spēlēšanu, kā arī Adaptive-Sync atbalstu spēlēšanas pieredzei bez pārrāvumiem un traucējumiem.

    Turklāt monitoram ir daudzpusīgs statīvs ar plašu slīpuma, pagrieziena, kā arī 150 mm augstuma regulēšanas diapazonu, kas nodrošina komfortu ilgstošu spēļu sesiju laikā. Papildu funkcijas ietver USB-C portu ar 90 W strāvas padevi, USB doku ērtai perifēro ierīču pievienošanai un iebūvētus skaļruņus bagātīgai audio pieredzei.

    Modelis AG405UXC būs pieejams no 2023. gada jūnija par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 649 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma