Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē jauno 2023. gada Smart Monitor klāstu – vēl labākai produktivitātei ar personalizētu pieredzi

    Jaunākie raksti

    Samsung laiž klajā viedo monitoru klāsta papildinājumu – M8, M7 un M5 Smart Monitor. Jaunie monitori ļauj lietotājiem pielāgot to savam unikālajam stilam un vajadzībām. Tie piemēroti gan darbam, gan izklaidei, tostarp, lai skatītos saturu un spēlētu videospēles.

    Elegants dizains, kas iederēsies interjerā

    Jauno monitoru klāstu veido trīs daudzpusīgi modeļi deviņos dažādos izmēros, kas atbilst plašajām lietotāju vajadzībām un stiliem. M8 un M7 modeļi ir pieejami 32 collu izmērā, tikmēr M5 modeļi gan 32 collu, gan 27 collu izmērā. M8 modelis ar UHD izšķirtspēju un 400 nitu spilgtu displeju pieejams baltā, zilā, rozā un zaļā krāsā. M7 ar UHD izšķirtspēju un 300 nitu spilgtumu baltā krāsā, kamēr M5 modelis ar Full HD izšķirtspēju melnā vai baltā krāsā.

    Reklāma

    Jaunā M7 un M8 korpuss ir īpaši plāns, vietām pat plānāks par 12mm. Lai tas vēl nemanāmāk iekļautos interjerā, korpusa aizmugurējā daļā iestrādāts gaumīgs skujas raksts. M8 regulējamais statīvs ļauj pielāgot ne tikai ekrāna augstumu, bet arī novietojuma leņķi. To iespējams pagriezt arī vertikāli, attiecīgi pielāgojot ekrānu saturam, piemēram, vertikāliem video vai gariem dokumentiem.

    Viedās izklaides iespējas monitorā

    Salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, 2023. gada Smart Monitor M8 ir ieguvis vairākus funkciju uzlabojumus. Tie, kuriem īpaši svarīga pat sīkāko detaļu kvalitāte attēlā, novērtēs M8 un M7 krāsu precizitāti ar 99% sRGB krāsu gammas pārklājumu. Pateicoties 4K izšķirtspējai un 400 nitu spilgtumam, monitors ir lieliski piemērots arī izklaidei – filmām, seriāliem un spēlēm. M8 lietotāji var monitorā izmantot Samsung Gaming, kā arī Smart Hub, kas nodrošina piekļuvi, tādiem pakalpojumiem kā Prime Video, Netflix un YouTube.

    Uzlabotas funkcijas darbam

    Jaunais monitoru klāts uzlabots, domājot par darba vajadzībām. Ierīcē pieejama attālināta piekļuve portatīvajam datoram, ja tas, piemēram, palicis birojā. M8 modelim ir noņemama kamera ar FHD izšķirtspēju un dažādas videokonferenču funkcijas, piemēram, savienojums ar Google Meet. Turklāt atjauninātais Multi View skats ļauj pa visu ekrānu atvērt Microsoft 365 un izvēlēto pārlūkprogrammu, lai darbs būtu ērtāks un nebūtu jāpārslēdzas no vienas lietotnes uz otru. Turklāt vairākas programmas, piemēram, SmartThings un Smart Hub, tagad iespējams vadīt arī ar datorpeli un klaviatūru.

    Viedās mājas funkcijas un savienojamība

    Pateicoties iebūvētajam IoT Hub, monitorā var viegli pārvaldīt visas mājās esošās ierīces, kas savienots vienā tīklā. Gan M8, gan M7 pieejami balss asistenti – Bixby un Amazon Alexa, – sniedzot iespēju kontrolēt monitoru ar balsi.

    Jaunā funkcija My Contents, kas tagad ir pieejama visā 2023. gada Smart Monitor klāstā, ļauj lietotājiem ātri piekļūt noderīgai informācijai. Kad monitors ir gaidīšanas režīmā un savā uztveres laukā ar Bluetooth Low Energy (BLE) funkciju uztver reģistrētu viedtālruni, ekrāns ieslēdzas un tajā parādās lietotāja izvēlētas fotogrāfijas, laikapstākļu prognoze u. c. Kad viedtālrunis atrodas ārpus monitora uztveres lauka, tas atgriežas gaidīšanas režīmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Abc
    20.06.2023 08:25

    Samsung prezentē jauno 2023. gada Smart Monitor klāstu – vēl labākai cilvēku aizkaitināmībai ar personalizētu REKLĀMU pieredzi :)

    Zefīrs
    20.06.2023 14:43
    Reply to  Abc

    Šitiem ir iebūvētas reklāmas ? :D

    Krotow
    20.06.2023 15:24
    Reply to  Zefīrs

    Nebūtu brīnums. Patiesībā brīnos kāpēc lielie monitori ieslēdzot vēl nerāda kaudzi ar reklēmdevēju baneriem. Tāds tirgus aiziet garām :D Gan ražotājiem, gan melnā tirgus firmwares patčotājiem, kuri par mazu un taisnīgu samaksu varētu no ņirbošās šņagas atbrīvot.

    Last edited 10 months ago by Krotow
    Powerbanka
    20.06.2023 10:10

    Hmmm, pa gabalu kā āboļmonitors :)

    Mahmuds
    20.06.2023 10:32

    Kaut kā nav neviens vārds par izmantoto matricas tipu.

    Reklāma