Web Analytics
More
    Reklāma

    Novembrī Netflix būs pieejams populārā seriāla “Squid Game” realitātes šovs

    Jaunākie raksti

    Gandrīz jau pirms diviem gadiem un īpaši 2022. gadā pasauli un Netflix pāršalca liels popularitātes vilnis no ikoniskā seriāla “Squid Game”. Tagad zināms, ka novembrī straumēšanas platformā būs redzams realitātes šovs pēc seriāla motīviem.

    Tas nozīmē, ka parastiem cilvēkiem būs iespēja izdzīvot ikoniskās un īpašās spēles, lai cīnītos par naudas balvu. Tiesa, salīdzinot ar seriālu, šajā realitātes šovā dalībnieki, protams, netiks nogalināti, bet vienkārši izslēgti. Pagaidām ir pieejams pavisam īss ieskata video, taču varam redzēt, ka pati pirmā spēle “Red Light, Green Light” būs šajā realitātes šovā.

    Reklāma

    Laikam jau nav nekāds pārsteigums, ka Netflix būs pieejams ar seriālu saistīts realitātes šovs, jo tā veiksme bija ļoti pārsteidzoša un ienesīga. Proti, Korejas seriāls Netflix ienesa 2.5 miljardus dolāru, un varētu būt visveiksmīgākais ārpus Amerikas radītais seriāls un saturs. Tāpat zināms, ka seriālam procesā ir otrā sezona, sekojot pirmās sezonas veiksmei.

    Līdz šim esmu redzējis, ka identisku seriāla spēles versiju ir izveidojis YouTube satura veidotājs MrBeast. Šim video ir vairāk nekā 443 miljoni skatījumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    21.06.2023 00:04

    Laba iespēja kriptoziemā cietušajiem

    bobis
    21.06.2023 01:20

    Man pietika ar realitates sovu x faktors, amerikanu veriju es domaju.

    Reklāma