Web Analytics
More
    Reklāma

    Nordic Sectech Summit 2023 šogad jaunos apgriezienos un ar jaunu aktuālu tēmu

    Jaunākie raksti

    Nordic Sectech Summit, kas ir nozīmīgākais pasākums drošības tehnoloģiju jomā Latvijā, šogad notiks jau 21. septembrī, Rīgā, Jaunās Teikas telpās “FANTADROMS”. Šis visai gaidītais samits pulcēs vadošos drošības nozares ekspertus, savas jomas lietpratējus, novatorus, nozares profesionāļus un topošos drošības speciālistus no visa Ziemeļvalstu reģiona, lai iepazītos ar jaunākajiem sasniegumiem Latvijā un citviet un, lai pamatā runātu par drošības procesu automatizāciju, kā mazos uzņēmumos, tā lielās organizācijās. Paralēli sarunām uz Lielās skatuves, būs iespēja satikt vairāk nekā 15 pasaules vadošos drošības tehnoloģiju ražotājus un piedalīties produktu demonstrēšanā.

    Šī gada Lielās skatuves runasvīru statusā būs iespējams redzēt un dzirdēt tādas kolorītas personības kā Jānis Sārts no NATO Stratēģiskās izcilības centrs, Oskars Cēris no AS “Valsts nekustamo īpašumi”, Glens Šūns (Glen Schoen) no Dānijas privātā krīzes menedžmenta uzņēmuma “Boardroom @ Crisis BV”, ka arī pārstāvjus no Somijas drošības nozares u.c. vadošos viedokļu līderus. Šeit katram būs iespēja uzklausīt atzītus ideju līderus un nozares ekspertus, kuri dalīsies savās atziņās un pieredzē par tādām tēmām kā kiberdrošība, fiziskā drošība, uzraudzības sistēmas, piekļuves kontrole, jaunumi apdrošināšanas nozarē un daudz ko citu, par pamatu ņemot samita galveno apskates tēmu “Organizācijas drošības automatizācija”.

    Reklāma

    Nordic Sectech Summit 2023, ko organizē ALTAS IT, ir kļuvis par obligāti apmeklējamu pasākumu drošības nozarē iesaistītajām personām un organizācijām. Samits kalpo kā platforma zināšanu apmaiņai, sadarbības veicināšanai un inovatīvu risinājumu demonstrēšanai, kas risina mainīgos digitālā laikmeta izaicinājumus. Šeit vienuviet apskatāmas, dzirdamas un sajūtamas jaunās tendences drošības nozarē un paredzams, ka šogad samits pulcēs vismaz par trešdaļu vairāk apmeklētāju nekā pērn.

    Šis pasākums solās būt plašākais un progresīvākais šogad, piedāvājot apmeklētājiem arī interaktīvu darbsemināru klāstu, kur viens ne mazāk svarīgs samita notikums būs izstāžu zona. Šeit pasaules vadošie tehnoloģiju uzņēmumi prezentēs savus jaunākos produktus, risinājumus un pakalpojumus. Esot vienā telpā ar runātājiem uz Lielās skatuves, izstādes dalībnieki apmeklētājiem sniegs nenovērtējamu iespēju iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām un tieši sazināties ar to radītājiem. No modernām novērošanas sistēmām līdz mākslīgā intelekta darbinātai draudu atklāšanai – apmeklētāji var sagaidīt, ka klātienē varēs iepazīties ar drošības tehnoloģiju nākotni.

    “Mēs esam priecīgi rīkot Nordic Sectech Summit 2023, kas pulcēs galvenās drošības nozares ieinteresētās puses, lai dalītos zināšanās, veidotu kontaktus un sadarbotos. Jau pirms oficiālas pasākuma izziņošanas, saņēmām jautājumus par iespēju piedalīties un apmeklēt pasākumu arī kā skatītājam. Jāsaka, ka šogad interese nav noplakusi, bet tieši pretēji, un ir nākuši klāt arī jauni tehnoloģiju ražotāji, ar kuriem mums vēl līdz šim nav bijusi sadarbība. Jaunums šogad ir arī aicinājums tieši vietējiem uzņēmumiem kļūt par šī konkrētā pasākuma lieldraugiem, tādejādi papildinot samitu ar sevis sniegtu pievienoto vērtību – zināšanām, produkciju un nozares jaunumiem,” sacīja Māris Baltbergs, ALTAS IT priekšsēdētājs un pasākuma krusttēvs. “Šis pasākums nodrošinās platformu, kurā varēs iepazīties ar jaunākajām inovācijām un apspriest izaicinājumus un iespējas, ar kurām drošības nozare saskaras mūsdienu strauji mainīgajā digitālajā vidē.”

    Reģistrācija Nordic Sectech Summit 2023 ir atvērta, un uz ierobežotu laiku ir pieejamas agrīnās reģistrācijas atlaides – tikai līdz 30.06.2023. Lai nodrošinātu savu vietu šajā nozīmīgajā pasākumā, lūdzu, apmeklējiet altas.lv/sectech-summit-2023, lai iegūtu vairāk informācijas un reģistrētos.

    Nordic Sectech Summit 2023 notiks Rīgā, Jaunās Teikas telpās “FANTADROMS”, kas ir dinamisks centrs, pazīstams ar uzņēmējdarbības garu. Pilsētas dinamiskā atmosfēra ir ideāls fons šim nozares pasākumam, kas veicina radošumu un rosina auglīgas sarunas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma