Web Analytics
More
    Reklāma

    DPD Latvija investē 1 miljonu eiro paku skapju tīkla paplašināšanā

    Jaunākie raksti

    Viens no vadošajiem sūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzējiem Latvijā “DPD Latvija” jau jūnijā uzsāks paku skapju tīkla paplašināšanu. Investējot 1 miljonu eiro, līdz šī gada rudenim plānots uzstādīt 50 jaunus paku skapjus. Līdz ar šīs paplašināšanās noslēgšanu kopējais paku skapju skaits pārsniegs 300, kopā vairāk nekā 100 dažādās apdzīvotās vietās Latvijā.

    DPD paku skapji tiks uzstādīti vairāk nekā 10 jaunās pilsētās un apdzīvotās vietās visā Latvijas teritorijā, tostarp, Tīrainē, Ilūkstē, Jaunpiebalgā, Pāvilostā, Zaubē un Kalnciemā. Vienlaikus tiks uzstādīti papildu paku skapji arī tādās pilsētās kā Salaspils, Piņķi, Mārupe, Preiļi, Aizkraukle, Valmiera, Ventspils, Liepāja un Rīga.

    Reklāma

    “Paku skapju pakalpojumu izmanto arvien lielāks skaits Latvijas iedzīvotāju. DPD Latvija dati liecina, ka paku sūtījumu skaits uz Latviju šī gada pirmajos četros mēnešos ir pieaudzis par 22% pret šādu pat periodu pagājušajā gadā. Sekojot šai tendencei, arī DPD paplašina sava pakalpojuma pieejamību Latvijas iedzīvotājiem, veicinot ne tikai ātrāku iespēju saņemt komerciālos sūtījumus, bet arī ļaujot privātajiem sūtījumiem pēc iespējas ātrāk sasniegt savu adresātu. Plašais DPD paku skapju pārklājums ļauj Latvijas iedzīvotājiem saņemt sūtījumu jebkurā Latvijas pilsētā pat vienas darba dienas laikā, savukārt Baltijā – vienas darba dienas laikā,” skaidro DPD Latvija valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

    Vienlaikus ievērojami pieaudzis arī sūtījumu skaits no Latvijas uz Eiropas valstīm, proti šī gada pirmajos četros mēnešos nosūtīts par 61% vairāk sūtījumu nekā tādā pat periodā pērn, kas apliecina ērtumu un ātrumu, ko nodrošina sūtīšana ar DPD paku skapjiem visā Eiropā.

    DPD Latvija, izvietojot jaunus un papildu paku skapjus, vienmēr cenšas ņemt vērā iedzīvotāju vajadzības, izvietojot jaunos un papildu paku skapjus tā, lai nodrošinātu pēc iespējas vienmērīgāku pārklājumu valsts teritorijā, kā arī, atbilstoši pieprasījumam un esošo paku skapju noslodzei.

    DPD Latvija ir sūtījumu piegādes tirgus līderis ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi. Latvijā tas darbojas kopš 1998.gada. DPD Latvija nodrošina sūtījumu piegādi Latvijas teritorijā, kā arī veic starptautiskos sūtījumus. DPD Latvija ir daļa no Francijā reģistrēta GeoPost uzņēmuma, kas pārstāvēts 49 pasaules valstīs. DPD grupas 2022. gada apgrozījums sasniedz 15,6 miljardus eiro. GeoPost ir Le Groupe La Poste piederoša kontrolakciju sabiedrība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    06.06.2023 10:15

    Varbūt DPD varētu skapjus salikt pie visām Pasta nodaļām, ja jau reiz Pasts neprotās!

    Reklāma