Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla iemēģina roku reklāmā un publisko pirmo video

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla publicējis video, kuru cilvēki sauc par pirmo reālo Tesla mēģinājumu klasiskajā reklāmā, kādu piekopj teju jebkurā nozarē. Tesla vadītājs Īlons Masks nesen izteicās, ka uzņēmums sāks veidot šādus materiālus un tad raudzīs, kas no tā sanācis. Tā Masks izteicās tikšanās laikā ar investoriem.

    Šis video publicēts “Tesla Asia” Twitter kontā un divas minūtes garais video nosaukts par “Drive To Believe”. Tajā kāda Singapūrā dzīvojoša sieviete gluži vienkārši stāsta par savu pieredzi ar Model 3 un viņasprāt labākajām auto īpašībām. Galvenās pieminētās lietas ir, ka Model 3 viņai un viņas ģimenei ceļā ļauj justies droši, bērniem ir dažādas izklaides iespējas, kā arī elektriskā mašīna ļauj nebraukt uz degvielas uzpildes staciju ar dažādām smakām.

    Intervijā CNBC Masks norādījis, ka Tesla reklāmām jābūt vizuāli baudāmām un arī patiesām, turklāt viņš ir gatavs uzklausīt padomus. Masks arī skaidrojis, ka viņam pašam un arī Tesla ir daudz sekotāju Twitter lietotnē, tāpēc publicēt materiālus tur būtu kā “mēģināt pārliecināt cilvēkus, kas jau ir pārliecināti”. Lai par Tesla stāstītu tiem, kas nav pārliecināti, Maskam un uzņēmumam šos video nāksies publicēt vietās, kur tos var redzēt plašāka publika, kas līdz šim nekādi nav bijusi ieinteresēta Tesla mašīnās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    23.05.2023 09:54

    Singapūrā no sākuma ir jāsaņem atļauja pirkt mašīnu (COE) un tā atļauja maksā tikpat cik jauna Model3, ja ne dārgāk. :)_

    Reklāma