Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais OnePlus V Fold salokāmais viedtālrunis varētu ļoti līdzināties OPPO Find modeļiem

    Jaunākie raksti

    Turpinoties baumām par pirmo OnePlus salokāmo viedtālruni OnePlus V Fold, atklājies, ka tas varētu ļoti līdzināties OPPO Find N2 un gaidāmajam OPPO Find N3.

    Kā galvenās kopīgās iezīmes tiek minēts gan dizains, gan kameras. OnePlus V Fold būs salokāmas grāmatiņas dizainā, bet salīdzinot ar Samsung Fold, tas būs nedaudz īsāks, atgādinot arī Pixel Fold. OnePlus V Fold varētu būt aprīkots ar 7.1 vai 8 collu AMOLED ekrānu, kas nodrošinās 120Hz atsvaidzi.

    Nākamā līdzība varētu būt kamerās, jo tās tiktu ņemtas no OPPO Find X6 modeļa, par galveno izmantojot 50MP kameru. Tāpat OnePlus salokāmais tālrunis būtu aprīkots ar 48MP ultra plato kameru, kā arī 32MP telefoto. Iesāktā sadarbība ar Hasselblad turpināsies šajā viedtālrunī.

    Visticamāk, OnePlus V Fold būs aprīkots ar jaudīgo Snapdragon 8 Gen 2 mobilo procesoru, bet baterijas ietilpība sasniegt 4805mAh. Sagaidāms, ka salokāmais viedtālrunis tiks prezentēts šī gada augustā, tā kā gada otrā puse un īpaši pēdējais ceturksnis varētu būt ļoti piepildīts ar dažādiem salokāmajiem viedtālruņiem. Papildu tam OnePlus varētu piedāvāt arī gliemežvāka dizaina salokāmo telefonu, bet par to ir mazāk informācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma