Web Analytics
More
    Reklāma

    “Coinbase” sāk piedāvāt abonēšanas pakalpojumu, fokusējoties uz Eiropas tirgu

    Jaunākie raksti

    Pasaulē otra lielākā kriptovalūtu birža “Coinbase” paziņojusi, ka 35 valstīs sāk piedāvāt savu abonēšanas pakalpojumu “Coinbase One”. Uzņēmums norāda, ka tas lietotājiem sniegs virkni noderīgu iespēju. Tikmēr pašam “Coinbase” jaunais abonēšanas pakalpojums drīzāk ir kā līdzeklis, lai palielinātu aktīvo lietotāju skaitu un ieņēmumus.

    Gluži pilnīgs jaunums “Coinbase One” nav. Tas beta versijā tika palaists jau 2021. gada rudenī. No 18. maija tas oficiāli pieejams ASV, Lielbritānijā, Vācijā un Īrijā. Savukārt tuvāko mēnešu laikā jaunais “Coinbase” abonēšanas pakalpojums kļūs pieejams vēl 31 Eiropas valstī. Te arī var redzēt, ka “Coinbase” vēlas vairāk paplašināties tieši Eiropā, tāpēc “Coinbase One” vispirms izvērš šajā reģionā.

    Reklāma

    “Coinbase One” ir maksas pakalpojums, kas, pēc kompānijas teiktā, lietotājiem piedāvās virkni noderīgu funkciju. Piemēram, iespēju veikt darījumus ar kriptovalūtām bez komisijas maksas, klientu atbalstu visu diennakti, lietotāja vietā aizpildīt nodokļu deklarācijas dokumentus un citas funkcijas. Pagaidām nav zināms, kāda būs pakalpojuma maksa Eiropā.

    Iepriekš “Coinbase” lielu daļu ieņēmumu guva tieši no komisijas maksas par darījumiem ar kriptovalūtām. Taču, lietotāju aktivitātei apsīkstot, uzņēmumam jāmeklē jauni veidi gan, kā noturēt peļņas rādītājus, gan pašus klientus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    19.05.2023 15:04

    normaali ko ne

    Reklāma