Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Android beidzot ir iebūvēta AirTag tipa izsekošana

    Jaunākie raksti

    Google ar Find My Device servisu sākusi piedāvāt līdzīgas iespējas, ko jau kādu laiku piedāvā Apple AirTag – arī Android ekosistēmā ir iespējams izmatot 3 miljardus aktīvo ierīču, lai atrastu pazaudēto lietu.

    Arī Android izmantos Bluetooth, lai sazinātos ar mazajām izsekošanas ierīcēm, turklāt Google ļaus arī citiem ražotājiem veidot mazās izsekošanas ierīces. Tile ir viens no šiem ražotājiem, bet pagaidām no Tile ir tikai solījumi pievienoties Find My Device.

    Reklāma

    Toties Chipolo un Pebblebee jau izziņojuši savas plānotās Find My Device izsekošanas ierīces, kurām pie pircējiem būtu jānonāk pavisam drīz. Abi minētie uzņēmumi piedāvās gan atslēgu piekariņa tipa izsekotājus, gan arī norēķinu karšu izmēra ierīces. Uzreiz gan ir jāņem vērā, ka pie atslēgām pieliekamie piekariņi būs ar maināmu bateriju, bet makā liekamie sekotāji beigs savu darbu pavisam pēc izlādēšanās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    15.05.2023 14:31

    Kurām Android versijām šis būs pieejams?

    edza
    15.05.2023 19:14
    Reply to  Oskars

    Praktiski visām, jo to ieslēgs caur Play services.

    Raimonds
    15.05.2023 16:02

    Kāds varētu papētīt un dot ziņu, kur var(ēs) iegādāties tos brīnumus un kādas ir izmaksas, nopērkot un/vai mēneša maksa par servisu.

    Reklāma