Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar jauno un jaudīgo SRS-XV800 bezvadu akustisko sistēmu

    Jaunākie raksti

    Kompānija Sony piedāvā jauno SRS-XV800 bezvadu akustisko sistēmu, kuras skaļā un dzidrā skaņa būs ideāli piemērota ballītēm. Rīko neaizmirstamas svinības vai baudi mīļāko filmu vai seriālu – šī akustiskā sistēma jaudīgi pieskandinās telpu, lai kur un ko tu klausītos!

    Jaudīga skaņa visapkārt, lielākām ballītēm

    Šīs bezvadu akustiskās sistēmas radītā skaņa sasniegs katru telpas stūri. Pieci skaļruņi izplata dzidru augstas frekvences skaņu, gan priekšpusē, gan aizmugurē, bet duālie X-Balanced skaļruņu bloki ļaus sajust spēcīgo basu. Sony X-Balanced skaļruņu bloka taisnstūrveida diafragma ne vien maksimāli palielina membrānas laukumu, bet arī rada lielāku skaņas spiedienu dziļākam un spēcīgākam basam, samazina skaņas kropļojumus un panāk vokālo dzidrumu, radot bagātīgāku, dzidrāku un apmierinošāku klausīšanās pieredzi.

    Reklāma

    Ilgstošs akumulatora darbības laiks un ērti pārvietojams

    SRS-XV800 25 stundu akumulatora darbības laiks ļaus baudīt mūziku visu nakti. Ja baterija iet uz beigām, uztraukumam nav pamata. Ātrās uzlādes funkcija ar 10 minūšu uzlādi dāvās 3 stundu atskaņošanas laiku.

    Savukārt iebūvētie ritentiņi un rokturis ļaus bezvadu akustisko sistēmu viegli nogādāt līdz ballītes vietai. Kad vēlaties to pārvietot, paņemiet aiz roktura un atgāziet, lai dotos ceļā.

    Bezvadu akustiskajā sistēmā iebūvētās gaismas apgaismos telpu kā vien jums patīk, radot visaptverošu pieredzi – gaismas automātiski pielāgojas mūzikas ritmam un tempam, veidojot valdzinošu krāsu šovu.

    TV Sound Booster režīms, lai uzlabotu TV skatīšanos

    SRS-XV900 modelim ir Sony unikālā funkcija TV Sound Booster, kas ļauj baudīt uzlabotu skaņu, skatoties televizoru. Televīzijas skatīšanos papildinās dziļais bass un reālistiskās augstās frekvences, ko radīs TV skaņas, SRS-XV800 divu aizmugurējo skaļruņu, kā arī X-Balanced skaļruņu bloka apvienojums. TV Sound Booster funkcija ļauj baudīt labāku skaņu, skatoties audiovizuālu saturu, piemēram, tiešraides video un filmas.

    Izklaidējošas funkcijas

    Šim modelim ir divi pieslēgumi – ģitāras un karaoke sistēmas pievienošanai. SRS-XV800 piedāvā intuitīvu, izgaismotu skārienpaneli. Modelim ir IPX4 ūdens izturības reitings un Bluetooth® Fast Pair  savienošana ar Android TM ierīcēm, atvieglojot mūzikas atskaņošanu.

    Sony Music Center un Fiestable saderība

    SRS-XV900 ļauj nekavējoties savienoties ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth. Toties Party Connect funkcija, izmantojot Bluetooth®, ļauj savienot līdz pat 100 saderīgiem Sony audio produktiem ar iebūvētu Bluetooth, lai baudītu sinhronizētu skaņu un apgaismojumu, radot īpaši lielu ballīti. Turklāt skaļrunis ļauj pievienot un atskaņot mūziku, izmantojot USB savienojumu, kas ļauj arī uzlādēt viedtālruni, ja tas sāk izlādēties.

    Jauno SRS-XV800 ir iespējams savienot ar Sony Music Center un Fiestable lietotnēm. Ar Sony Music Center iespējams izvēlēties atskaņošanas sarakstus, kā arī mainīt apgaismojumu un skaņu režīmus, atrodoties uz deju grīdas. Bet Fiestable sniedz piekļuvi funkcijām izcilas ballītes atmosfēras radīšanai, kā, piemēram, skaņu celiņa veidošanai, karaoke funkcijām, tostarp Voice Changer un Echo, kā arī dīdžeja vadības funkcijai, lai varētu pievienot skaņas efektus.

    Ilgtspējībai ir nozīme

    Sony produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ne vien augstākās kvalitātes skaņu, bet arī lai rūpētos par apkārtējo vidi. SRS-XV800 korpusā daļēji izmantota pārstrādāta plastmasa, kas ir tikai viens piemērs tam, kā Sony cenšas samazināt savu produktu ietekmi uz vidi.

    Jaunais SRS-XV800 modelis būs pieejams 2023. gada maijā. Modeļa aptuvenā cena būs ap 700 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    15.05.2023 10:20

    Presei: SRS-XV900 ļauj nekavējoties savienoties ar viedtālruni..
    —-
    Tad SRS-XV900 vai tomēr SRS-XV800? Un cik šim brīnumam ir P.M.P.O?

    Jānis Rišis
    16.05.2023 10:09

    Maksā pusi mūžā nopelnīto algu.

    Armands
    18.05.2023 00:06

    Kā ar RMS jaudu katram skaļrunim?

    Soundsteidžeris
    18.05.2023 21:45
    Reply to  Armands

    Kāda starpība? Šis ir verķis cilvēkiem, kas kvalitāti ne tuvu nav dzirdējuši… 🤣

    Armands
    18.05.2023 00:08

    P.M.P.O tas ir tikai mārketinga triks uz ko īsti nau jāskatās jo tas neparāda neko

    Reklāma