Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi aicināti uz Latvijas elektroauto burziņu ’23

    Jaunākie raksti

    20. maijā no plkst. 11:00 visi ir laipni aicināti uz Latvijas elektroauto burziņu, kas norisināsies tirdzniecības centrā Domina Shopping.

    Vai tev ir elektroauto? Vai vēlies uzzināt vairāk par tiem no to īpašniekiem? Esi laipni gaidīts elektrizējošā pasākumā – Latvijas elektroauto burziņš ’23 tirdzniecības centrā Domina Shopping 20. maijā plkst. 11.00.

    Elektriskās automašīnas (elektroauto, EV) ir mainījuši automobiļu rūpniecību. Tā kā pasaule cenšas samazināt oglekļa emisijas un cīnīties pret klimata pārmaiņām, EV ir kļuvuši par daudzsološu risinājumu. Elektroauto burziņa mērķis ir rast iespēju elektroauto īpašniekiem sanākt kopā un interesentiem uzdot jautājumus tieši to īpašniekiem, tādejādi veicinot plašāku atpazīstamību un mazinātu mītus.

    Pasākums norisināsies t/c Domina Shopping C2 autostāvvietā pie Eleport lādētājiem (Netālu no lifta, kas ved uz Maxima vai Apollo kinoteātri un Sky Park atrakciju parku). Domina Shopping atrodas teju pašā Rīgas sirdī un to ir ērti sasniegt gan ar dažādiem sabiedriskajiem transportlīdzekļiem, gan velosipēdiem, gan kājām.

    Elektrisko automašīnu īpašnieki un entuziasti no visām dzīves jomām pulcēsies, lai izstādītu savus transportlīdzekļus, dalītos pieredzē un izglītotu dalībniekus par elektriskā transporta priekšrocībām. Neatkarīgi no tā, vai jums jau pieder elektroauto vai vēlaties uzzināt vairāk, šī ir lieliska iespēja izzināt ilgtspējīgas mobilitātes pasauli.

    Ņemot vērā plašās tirdzniecības centra dotās iespējas, Latvijas elektroauto burziņa apmeklētājiem būs ne tikai iespēja apjūsmot klātesošos elektroauto un uzzināt par to īpašnieku pieredzi, bet arī apmeklēt kādu no restorāniem, veikaliem, kino, atrakciju parku vai vienkārši izbaudīt jauko laiku.

    Neatkarīgi no tā, vai esat automašīnu entuziasts, vides aizstāvis vai vienkārši ziņkārīgs par elektroauto, Latvijas elektroauto burziņš ’23 tirdzniecības centrā Domina Shopping ir notikums, kuru jūs nevēlaties palaist garām. Atzīmējiet savos kalendāros 20. maiju plkst. 11:00 un pievienojieties mums.

    Ieeja ir bez maksas un laipni aicināti visi. Atvediet savus draugus, ģimeni un kaimiņus, lai tie paši izjustu elektrisko automašīnu radītās aizraujošās iespējas. Gaidīsim jūs tur!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mīnus 20 gadus vecs jaunietis
    12.05.2023 08:45

    Kas ir organizators? Kam ir šī preses relīze?

    Deglis
    12.05.2023 10:00
    Alberts Kviesis
    12.05.2023 10:13

    Latvijas elektroauto burziņa apmeklētājiem būs ne tikai iespēja […], bet arī apmeklēt kādu no restorāniem, veikaliem, kino, atrakciju parku vai vienkārši izbaudīt jauko laiku..
    ———
    Jebkuram, kurš metīs līkumu EV burziņam, arī būs iespēja apmeklēt kādu no restorāniem, veikaliem, kino, atrakciju parku vai vienkārši izbaudīt jauko laiku..

    Last edited 11 months ago by Alberts Kviesis
    Kursors.lv
    12.05.2023 10:34

    Win win situation :)

    Čiekurs
    12.05.2023 13:28

    Nākamais būs Stāvdrāžu burziņš
    Programmā:
    *stāvdrāža tālmešanas sacensības
    *uz acīm likšanas derbijs (uzvar visvairāk traumētākais) (līķi nākamajā burziņā nepiedalās, taču tiek uzņemti slavas zālē)
    * ietves bloķēšanas meistarklase
    *sprints caur pārpildītām vecrīgas ielām
    *nobeigumā stāvdrāžu smagsvars “cik pasažierus vienlaicīgi spēj izturēt Tavs stāvdrāzis!?”

    Reklāma