Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” izziņo rīku, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību pārveido un pielāgo tekstus

    Jaunākie raksti

    10. maijā notikušajā izstrādātāju konferencē “Google I/O 2023” atklāti daudz un forši jaunumi, par ko arī cenšamies informēt. Vēl viens interesants un visai noderīgs rīks, ko “Google” pasākuma ietvaros izziņoja, ir “Magic Compose”, kas ar mākslīgā intelekta (MI) palīdzību pārveido un pielāgo lietotāja rakstītos tekstus, lai tie labāk atbilstu konkrētajam stilam un situācijai.

    Sākotnēji paredzēts, ka “Magic Compose” darbosies vienīgi “Google Messages” lietotnē. Lai izmantotu jaunā risinājuma iespējas, lietotājam vispirms jāizveido teksta ziņa. Pēc tam atkarībā no vēlamās ziņojuma noskaņas, iespējams izvēlēties kādu no dotajiem stiliem, kas tālāk ļaus “Magic Compose” pielāgot tekstu. Šī funkcija ziņu var padarīt, piemēram, pozitīvāku vai profesionālāku, kā arī likt tai izskatīties tā it kā to būtu rakstījis, piemēram, Šekspīrs. Izvēle ir diezgan plaša, atliek tikai saprast, kādu šo ziņu vēlies.

    Reklāma

    Avots: Google

    “Magic Compose” varētu būt noderīgs īpaši tiem, kuri ikdienā bieži gan privāti, gan profesionāli komunicē, izmantojot īsziņas. Ar šo jauno risinājumu nebūtu jāvelta laiks pareizo un atbilstošāko vārdu meklēšanai katrā situācijā, jo to paveiktu “Magic Compose”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma