Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp piedāvās iespēju saglabāt “pazūdošās” ziņas

    Jaunākie raksti

    Pirms trim gadiem saziņas lietotne WhatsApp sāka piedāvāt iespēju sarakstes ziņām noteikt pieejas laiku līdz 90 dienām, vai pēc tam tās pašas izdzēsīsies. Tas bija radīts ar domu, lai saglabātu un optimizētu informācijas patēriņu. Tagad šī funkcionalitāte papildināta ar iespēju ziņu saglabāt neierobežotu laiku, bet to būs jāakceptē sūtītājam.

    Ziņu derīguma termiņu var norādīt katrā konkrētajā sarakstē. Jaunās funkcionalitātes nosaukums būs Keep in Chat, un tā būs paredzēta, lai saziņas vēsturē varētu saglabātu kādu ziņu, kas pēc beigu termiņa varētu izrādīties noderīga. Tomēr katru šo ziņas saglabāšanu būs jāapstiprina tās sūtītājam, jo citādāk zudīs jēga vispār izmantot šo ierobežotu laika logu.

    Reklāma

    Sūtītāja ekrāna parādīsies īpašs paziņojums, vai viņš atļauj konkrēto ziņu saglabāt sarakstē bez ierobežojuma. Ja tas tiks noraidīts, tad vairs nebūs iespējams pieprasīt laika pagarinājumu, un tā būs pieejama iepriekš noteikto brīdi. Šis ir labs risinājums, lai nezaudētu pazūdošo ziņu jēgu, jo jau pamatā ir domāts, ka šīm ziņām nevarēs piekļūt mūžīgi. Jaunā funkcionalitāte nonāks pie visiem WhatsApp lietotājiem tuvāko nedēļu laikā.

    Avots: WhatsApp
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma