Web Analytics
More
    Reklāma

    Circle K stacijās par degvielu varēs norēķināties ar auto numurzīmi

    Jaunākie raksti

    Viens no Latvijā lielākajiem degvielas uzpildes staciju tīkliem Circle K ieviesis jaunu funkciju, lai atvieglotu savu klientu dzīvi, proti, par degvielu varēs samaksāt ar auto numurzīmi. Šķiet, līdz šim neko tādu neesam redzējuši – maksāšana pie kases ir visierastākā, bet gana populāra ir arī samaksa pie sūkņa, izmantojot automātu vai arī norēķināšanās ar viedtālruņa lietotnes palīdzību.

    Būtībā jau arī šeit tiek izmantota lietotne – nepieciešams lejupielādēt “Easy Fuel Circle K” lietotni, tajā pievienot savas bankas kartes datus un auto reģistrācijas numuru. Kā norādīts uzņēmuma mājaslapā, klienta auto numurzīmi nolasa kamera pie sūkņa. Klients vienkārši piebrauc, izkāpj no mašīnas, uzreiz var izvēlēties nepieciešamo degvielas veidu (95E, 98E vai kādu no dīzeļa veidiem), sākt uzpildi un pēc tam arī doties prom – maksājums par ielieto degvielu tiks veikts automātiski. Droši vien būtu labi, ja numurs būtu tīrs nevis aizsmērēts ar dubļiem vai sniegu.

    Reklāma

    Pagaidām šis pakalpojums pieejams tikai privātpersonām, bet Circle K sola, ka tas tiks ieviests arī biznesa klientiem. Šī funkcija esot pieejama lielākajā daļā uzpildes staciju visā Latvijā, bet precīzāku informāciju var iegūt lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    17 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    es pats
    17.04.2023 10:03

    Droši vien tagad sākies numur zīmju zādzību skaita palielināšanās vai arī numuru viltojumi. Un čakars tiem, kas būs kļuvuši par upuri.

    es cits
    17.04.2023 10:13
    Reply to  es pats

    Numuram un telefonam jabūt stacijā vienlaicīgi, ja zagsi numuru, tad jāzog arī telefons.

    Biteme
    17.04.2023 10:31
    Reply to  es pats

    Pirms gadiem kolēģa auto nospēra numurus, pēc tam izrādījās ka tos izmantojot, bija pildīts poršs vairākas reizes.

    Čiekurs
    17.04.2023 11:21
    Reply to  Biteme

    Visi lepni nosoda numuru zagli, bet nesaprot, ka tam nabagam par to poršu līzings arī jānomaksā!

    Krotow
    17.04.2023 11:35
    Reply to  Čiekurs

    Jā, grūti viņam kaut kā… lai pārdod nieres, ja neko labāku par zagšanu nevar izdomāt.

    Biteme
    17.04.2023 12:02
    Reply to  Krotow

    Es ieteiktu pirkt elektroato – tam nevajag degvielu :D

    Krotow
    17.04.2023 15:13
    Reply to  Biteme

    Tādam elektroauto, kas apmierinātu šos kadrus, ar nierēm nepietiks. Būs vēl ko citu janogriež.

    mmbds
    18.04.2023 10:47
    Reply to  es pats

    Nav pamatojuma…vienkāršāk ir noviltot numuru, iepildīties un aizbraukt nevis vēl mēģināt atrast kurš numurs ir reģistrēts aplikācijā un tad to nocelt vai noviltot lai varētu šādi iepildīties. Abos gadījumos tas ir kriminālpārkāpums un auto ar vadītāju būs meklēšanā

    asd
    17.04.2023 11:18

    Paskatījos lietotni, priecē, ka bāze viena un nav jauns konts jātaisa no esošā, vienīgais varēja tad jau arī ielinkot kartes, kas piesietas pie esošā circle konta extra bonusiem, lai var predefinēt defaulto norēķiniem, un, ja nepieciešams, aktualizēt datus. Pārklājums ar cirkuļiem arī ir ok. Tad jau notestēs kā būs dzīvē, īpaši interesē numuru noteikšana, jo numurs priekšā pašam sānā, nevis centrā – skatīsies aizmugurējo numuru vai nē…

    MareksG
    17.04.2023 11:39

    Kā ar motociklu uzpildi?

    Janis
    17.04.2023 14:28

    Pamēģināju bet īsti ieguvumu nesapratu līdz galam, izkāp no auto, velc ārā telefonu lietotnē apstiprini ka tas esi Tu un gribi uzpildīt savu auto konkrētajā stacijā, spied un pildies.. Tik tālu viss ok, bet principā tas pats kas vienkārši maksājot ar CirkleK lietotni, labi, parastajā lietotnē laikam sanāk 3 vai 4 darbības ar īkšķi nevis 2, bet reāli laika ziņā nekāda ieguvuma īsti..

    Jānis
    17.04.2023 20:20

    Aha, atkal pasakas par klientu ērtībām…. Tāpēc jau arī tās milzīgās atlaides, nāciet un pavelcieties, lūdzu, uz kārtējām izsekošanas lamatām. Ja visi būs tik stulbi, ka sāks izmantot šo pakalpojumu, tad pavisam ātri pienāks tā diena, ka tu varēsi braukāt pa benzīntanku krustām šķērsām, bet benzīnu iepildīt neizdosies, jo kaut kāds no pie varas esošajiem noziedznieku karteļiem būs uzlicis tev liegumu par nešpricēšanos vai kādu citu uzspiestu pasākumu neizpildi.

    Biteme
    17.04.2023 21:50
    Reply to  Jānis

    Preperi pilda degvielu no savas zemē ieraktās cisternas, ko apsargā bruņoti vīri. DUSi ir domāti sisīšiem!

    Reinis Rozitis
    17.04.2023 22:19
    Reply to  Jānis

    > Ja visi būs tik stulbi, ka sāks izmantot šo pakalpojumu, …

    Pēc būtības jau vairs nav nav nekāds pakalpojums (tieši) jāizmanto – ja reiz numuru atpazīšanas sistēma ir uzstādīta, tik pat labi sasaisti ar auto/numuru u.c. var izdarīt pēcāk no veiktā maksājuma un tālāk visu pārējo analītiku.
    Pagaidām droši vien vēl var “izbraukt ar skaidro”, bet tehniski jau nekas neliedz identifikāciju veikt pēc biometriskajiem datiem, par ko ar tagad gana daudz šķēpi tiek lauzti Eiropā un pasaulē..

    Kaut kā jau tās datubāzes jāvāc ..

    Andreja
    18.04.2023 06:44
    Reply to  Jānis

    Kāpēc tad vajadzīga kāda lietotne? Visiem jau tāpat telefoni ir līdzi visur. T.i tevi izseko arī bez ntajām lietotnēm. Ja ir šāda paranoja, tad iesaku iegādāties follijas cepurīti, nevis apšaubīt zinātni vai privātu uzņēmumu izstrādātas norēķinu iespējas…

    Dāvis
    19.04.2023 15:02
    Reply to  Andreja

    Vēl viens pederasts, kas domā, ka “zinātne” ir pilnīga patiesība, nevis manipulatīvs instruments korporāciju visatļautībai. Tu būtu viduslaikos tas pērtiķis, kas ticētu Dievam ar visām kājām un rokām. Pilnīgs dalbajobs esi, kam nav savas neatkarīgas domas un idejas.

    Dainis
    18.04.2023 21:53
    Reply to  Jānis

    Kādam te ir paranoja smagā formā. Labi, ka dziļā mežā bez konta bankā un bez viedierīcēm neviens īpaši neizseko.

    Reklāma