Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI iepazīstina ar jauno profesionālo dronu “Inspire 3”

    Jaunākie raksti

    Dronu ražotājs DJI nupat nācis klajā ar savu jaunāko veikumu, kas, maigi izsakoties, nebūs pa kabatai visiem. Uzņēmums prezentējis augstākās klases kino dronu “Inspire 3”, kas ir pēctecis “Inspire 2” un domāts profesionāliem filmu veidotājiem, tāpēc ikdienas lietotājam īsti nederēs. Drons spēj uzņemt saturu 8K kvalitātē, ir ļoti parocīgs, aprīkots ar dažādām ekstrām, par ko nāksies šķirties no 16 499 ASV dolāriem.

    “DJI Inspire 3” aprīkots ar “Zenmuse X9-8K Air Gimbal” 8K kameru, kura piedāvā plašu dinamisku krāsu klāstu un savietojamību ar dažādiem objektīviem. Drona kameru sistēma piedāvā plašas iespējas uzņemt augstākās kvalitātes attēlus dažādās apgaismojuma pakāpēs, tāpēc būs iespējams iegūt skaidru saturu arī naktī, izcelt spilgtās vietas un ēnas saullēktos un saulrietos. Tāpat “Inspire 3” var uzņemt video dažādos formātos, tostarp “CinemaDNG” (8K/25 kadri sekundē) un “Apple ProRes RAW” (8K/75 kadri/s).

    Reklāma

    Avots: DJI

    Drons aprīkots ar funkcijām, kas nodrošina precīzu lidojuma trajektoriju un sniedz uzlabotu drošību. Pēc DJI teiktā, tajā integrēta “līdz šim modernākā daudzvirzienu sensoru sistēma”, ko veido deviņi sensori, kas palīdz uztvert un veiksmīgi izvairīties no šķēršļiem. Tāpat “Inspire 3” aprīkots ar FPV (pirmās personas skata) objektīvu, kam ir nakts redzamības sensors, kas nodrošina skaidru attēlu tumsā. Drona lidojuma laiks ar vienu uzlādi sasniedz 28 minūtes, tas var lidot ar maksimālo ātrumu 94 km/h un veikt līdz 15 km tālu ceļu.

    Pagaidām nav zināms precīzs datums, kad “Inspire 3” nonāks tirgū, taču DJI sola, ka pirmie lietotāji pie tā tiks “ne vēlāk kā jūnija beigās”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karamba
    16.04.2023 21:20

    “piedāvā plašu dinamisku krāsu klāstu”
    Kas tas ir?

    Reklāma