Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo Instinct 2X Solar izturīgo viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Garmin paziņo par jauno Instinct 2X Solar, kas ir lielisks papildinājums populārajai Instinct 2 izturīgo, īpaši izstrādāto viedpulksteņu saimei. Instinct 2X Solar un Instinct 2X Solar — Tactical Edition ir izstrādāti, lai darbotos ekstrēmos vides apstākļos. Tas aprīkots ar viegli nolasāmu displeju, kas ietverts 50 mm šķiedru pastiprinātā polimēra korpusā. Jaunie viedpulksteņi ir lielāki, ar saules enerģiju darbināmi, izgatavoti atbilstoši militārajiem standartiem ar viegli saskatāmu augstas izšķirtspējas displeju, bezgalīgu akumulatora darbības laiku un LED zibspuldzi.

    Viedpulksteņi izstrādāti atbilstoši ASV militārajiem standartiem, lai nodrošinātu izturību pret termisko šoku, ūdeni un triecieniem. Abu jauno Instinct sērijas pulksteņu ūdensizturība ir līdz 10 ATM, un tiem ir ķīmiski stiprināta, pret skrāpējumiem izturīga Power Glass™ lēca. Tā palīdz pagarināt akumulatora darbības laiku, saražojot par 50% vairāk enerģijas nekā standarta Instinct 2 saules pulkstenis. Saules uzlāde nodrošina neierobežotu akumulatora darbības laiku viedpulksteņa režīmā, ļaujot lietotājiem ilgāk darīt to, kas viņiem patīk, neuztraucoties par pulksteņa uzlādi.

    Reklāma

    “Mūsu jaunākais Instinct 2 sērijas papildinājums ir drosmīgs, īpaši izstrādāts GPS viedpulkstenis, kas gatavs palīdzēt jums orientēties izaicinošos apstākļos, taču ir pietiekami pielāgojams, lai palīdzētu jums sasniegt ikdienas veselības un labsajūtas mērķus. Tā unikālais stils ir piemērots jūsu dzīvei neatkarīgi no tā, vai tajā ietilpst piedzīvojumi brīvā dabā, laiks sporta zālē, nedēļas nogales pikniki kopā ar ģimeni vai visi trīs. Ar neierobežotu akumulatora darbības laiku un iebūvētu daudzfunkcionālu zibspuldzi varat koncentrēties uz veicamo uzdevumu, neuztraucoties par to, kad būs nepieciešama nākamā pulksteņa uzlāde,” Dens Bartels, Garmin globālās patēriņa preču pārdošanas viceprezidents.

    Instinct 2X Solar piedāvā arī integrētu LED zibspuldzi ar mainīgu intensitāti. Iekārtojot nometni vai skrienot tumsā – sarkana vai regulējama balta gaisma apgaismos apkārtni, lai nodrošinātu labāku redzamību un situācijas izpratni. Stroboskopa režīmā gaisma saskaņosies ar skriešanas ritmu un mainīsies baltā un sarkanā krāsā, lai jūs būtu redzami un pārliecinoši spertu katru soli.

    Inovatīvi rīki, lai saglabātu veselību un paliktu savienots ar citiem

    • Instinct 2X Solar nodrošina visas nepieciešamās un vēlamās funkcijas un datus, lai tās izmantojot, pulksteņa nēsātājs varētu sasniegt savus labsajūtas, fitnesa un dzīvesveida mērķus, kā arī droši dotos piedzīvojumos brīvā dabā.
    • Sekojiet līdzi ķermeņa rādītājiem, izmantojot diennakts veselības un labsajūtas izsekošanu, tostarp uz plaukstas locītavas balstītu sirdsdarbības ātruma, miega uzraudzības, elpošanas izsekošanas, Pulse Ox un daudzas citas funkcijas.
    • Izmantojiet iebūvētas sporta lietotnes skriešanai, riteņbraukšanai, peldēšanai, spēka treniņiem un citiem, kā arī VO2 max un citas treniņu funkcijas.
    • Iegūstiet dziļāku izpratni par vispārējo veselību, treniņiem un atveseļošanos (izmantojot sirdsdarbības ātruma mainīgumu miega laikā), pamatojoties uz tehnoloģiju, ko izstrādājusi Garmin Firstbeat Analytics komanda.
    • Jauns vairāku joslu GNSS atbalsts nodrošina uzlabotu pozicionēšanas precizitāti.
    • Nekad nepazudīsiet ārā pārgājienos, izmantojot iebūvētus sensorus 3-asu kompasam un barometriskajam altimetram.
    • Atrodiet ceļu atpakaļ izmantojot TracBack maršrutēšanu. Tā palīdz atrast to pašu maršrutu atpakaļ uz sākuma punktu.
    • Uzturiet sakarus, izmantojot viedos paziņojumus, Garmin Pay™ bezkontakta maksājumus un Connect IQ™ lietotnes integrāciju.

    Jaunas aktivitātes un funkcijas

    Instinct 2X Solar ir pirmais viedpulkstenis, kas piedāvā šķēršļu joslas sacīkstes kā aktivitāti, kas ietver skriešanas segmentus un dažāda veida šķēršļus. Šī aktivitāte ļaus sportistiem manuāli reģistrēt šķēršļu sadalījumu un, kad šķēršļi ir atzīmēti pirmajam aplim, tie tiks automātiski izsekoti atlikušajos apļos. Šķēršļu joslas aktivitāte ietvers skrējienu skaitu noteiktā trasē, skriešanas laikus, šķēršļu skaitu, pie katra šķēršļa pavadīto laiku, skrējiena metriku skrējiena sadalījumam (attālums, temps, kadence, soļa garums utt.), augstuma profilu, sirdsdarbību un attālumu.

    Instinct 2X Solar – Tactical Edition ir aprīkots ar funkcijām, kas raksturīgas taktiskajām operācijām, tostarp Jumpmaster un taktiskām iepriekš ielādētām aktivitātēm, projicētiem ceļa punktiem, divu pozīciju GPS formatējumu un nakts redzamības saderību. Lietotāji var arī iespējot Stealth Mode, kas neļauj koplietot GPS pozīciju un atspējo bezvadu sakarus. Slepenajā režīmā GPS atrašanās vieta ir redzama pulksteņa ciparnīcā, bet netiek saglabāta ierīces atmiņā vai koplietota.

    Lai rādītu ceļu nakts operāciju laikā, Instinct 2X Solar – Tactical Edition LED lukturītis iedegas baltā vai zaļā krāsā. Lietotājiem zaļā gaisma būs noderīga, lai saglabātu acu dabisko nakts redzamību.

    Tagad pieejamā Instinct 2X Solar ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 449,99 €, savukārt Instinct 2X Solar – Tactical Edition ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 499,99 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AppleFan
    13.04.2023 10:36

    Šim konkrētajam cena salīdzinoši simpātiska ja salīdzina ar Fēnixiem.
    Bet pēc daudzu gadu gan Fēnix 3 gan Fēnix 5 lietošanas un pāriešanas uz Apple Ultra esmu sapratis ka Garminam pie softa un interfeisa ir kārtīgi vēl jāpiestrādā. Tieši tik pat kārtīgi kā ābolam pie baterijas :D

    edza
    13.04.2023 10:55
    Reply to  AppleFan

    Displejs ābolam rij pārāk daudz. Garmin vienu sēriju jau sabojāja nomainot ekrānu un jaunie forerunner 265 ir sūdīgi.

    AppleFan
    13.04.2023 12:11
    Reply to  edza

    Jā, piekrītu! Bet no ikdienas izmantošanas viedokļa Apple ir daudz ērtāks un funkcionālāks. Garmins protams ir nepārspējams šobrīd tieši no sporta pulksteņu skatu punkta, bet būsim godīgi – ja neesi olimpiskais atlēts, tad 95% no visas informācijas un sporta funkcijām, ko piedāvā Garmins parastam mirstīgam nav vajadzīgas un pat visdrīzāk nav saprotamas.

    Garminists
    13.04.2023 13:36

    Vienā forumā bija labs citāts – Apple is a toy Garmin is a tool

    Lapsis
    13.04.2023 21:58
    Reply to  Garminists

    Muļķības tas viss ir.
    Nu apraksti man pāris lietas priekš kam tas garmin pulkstenis būtu vajadzīgs?
    Vai precīzāk, ja tu kaut vienreiz mēnesī lieto alkaholu, par garmin pulksteni vari aizmirst, no tā nebūs nekāda labuma…

    Oskars
    14.04.2023 08:26
    Reply to  Lapsis

    Es lietoju Fenix 6X Pro, par UI varetu daleji piekrist. Nav tik izskaistinati bling, ka Apple watch, bet funkcionali specigaks ar plasu sporta, nodarbobu skaitu. Bateriju es ladeju apmeram 1x 2,5 nedelas un tas ir loti nozimigs faktors man.

    Lapsis
    14.04.2023 14:29
    Reply to  Oskars

    Es šeit nerunāju par izskati, bet gan pielietojumu, pastāsti konkrēti ko Tu ar to “sporta” pulksteni dari?

    Lapsis
    14.04.2023 14:33
    Reply to  Oskars

    Vel piemirsu pavaicāt par bateriju, viņš tiešām ar ieslēgtiem eSim un gps, visām notifikācijām utt., spēj “turēt” 2,5 nedēļas? 😮
    Tad ņemu savus vārdus atpakaļ.

    KKTK
    14.04.2023 08:44
    Reply to  Lapsis

    Var jau muldēt, bet kāpēc vajag dirst?

    Lapsis
    14.04.2023 14:30
    Reply to  KKTK

    Arī no Tevis gaidu izklāstu par garmin sporta pulksteņu pielietojumu un rezultātiem.

    KKTK
    14.04.2023 14:55
    Reply to  Lapsis

    Rezultātus būtu labāk prasīt trenerim, bet uz sajūtam un vietām finišā gadiem ejot palieku ātrāks.
    Par pielietojumu: pirmais un galvenais varētu būt spēja lasīt jaudas sensorus. UN arī kontrolēt jaudas sensorus, ja veic strukturēto treniņa uzdevumu uz trenažiera. Tālāk jau ir vizuālie knifiņi, kurus ja baigi vajag kādreiz pieprogrammēs, treniņa soļu saraksts, vai tev rāda cik tālu pašreizējā kāpumā esi ticis (nu ne Latvijas problēmas :). Kaut kas vēl bez mazās baterijas bija. Tagad ātrumā izkrita no galvas.

    Lapsis
    14.04.2023 18:25
    Reply to  KKTK

    Vari smalkāk aprakstīt par strukturētajiem trenniņiem un par kādiem trennažieriem ir runa? Kas par treniņa soļiem? Un kādēļ tas viss vajadzīgs neprofesionālim? Ieguvumi veselībā, kaut kādā savu mērķu nospraužšanā, kamā tieši?
    Cik ilgi baterija spēj dzīvot kopā ar zvaniem, notificationiem uz e-sim, ka telefons nav blakus?

    Alex
    15.04.2023 10:53
    Reply to  Lapsis

    Garmin pulksteņis var pateikt “neprofesionālim” vai ir jēga no treniņiem, kurus tu veic, neatkarībā no tāva līmeņa. Un kur tā jēga ir, kas pietrūksts īkdienas treniņos. Garmin var pateikt vai šodien ir lāba diena lai vispār trenēties, ņemot verā virkni ar datiem (miegs, stress, iepriekšējas aktivitātes pa vairākam dienām/nedēļam/mēnešiem un t.t.). Garmin var pateikt uz ko fokusēties treniņos, uz kādam aktivitātēm. Un t.t. Tur var daudz sarakstīt. Tas viss tev daļēji aizvieto treneri. Sporta zinatne nav tikai sportistiem. Tas ir kaut kāds stereotips. Garmin pulksteņos nav esim, man liekas izņemot dažus, kas pie mums nav. GPS laiks top modeļiem ir līdz 150 stundām non stop. Taupišanas režīmā līdz 700 stundam (Enduro 2). Īkdiejas lietošanā ar 3-4 reizēm nedeļā lietotjot GPS tas ir 3-4 un vairāk nedēļas. Apple ir kā aksesuārs telefonam, Garmin vairāk jūtāms kā pastavīgs produkts, “šveices nāzis” (interesenti ka Garmin pec reģistrācijas vietas ir Šveices uzņemums )) ).

    Lapsis
    16.04.2023 09:43
    Reply to  Alex

    Atvaino par jautājumu, bet cik Tev gadu un ar kādu sporta veidu nodarbojies?
    Es labprāt atbildētu konkrētāk, bet saprotu, ka nav jēgas tērēt laiku un atbildēšu īsi – lielāku sviestu par to tevis sadzejoto komentāru ir grūti izdomāt, vairāk pat izklausās pēc neveiksmīga chatGpt…. 🤦‍♂️🤣

    KKTK
    15.04.2023 23:35
    Reply to  Lapsis

    Tā vispārīgi atbildot, specializēta iekārta nevis pēļmantiņa palīdz trenēties tiešām efektīvi (minimālā laikā, maksimāli ieguvumi). Un tas ir svarīgs arī neprofesionālim, jo paliek brīvs laiks ģimenei un citiem hobijiem, jo ne jau šajā straujajā laikā cilvēkām pietiek ar vienu hobiju ;)

    Lapsis
    16.04.2023 09:46
    Reply to  KKTK

    Es Tev jau kuri reizi saku paskaidro sīkāk, kā tas strādā, kā piemēru!
    Ar tik lētiem tekstiem, kā “trenēties tiešām efektīvi”, “paliks laiks hobijiem un ģimenei” – tie visi ir standarta reklāmas saukļi – saņemies!

    Alex
    17.04.2023 08:38
    Reply to  Lapsis

    Tu visiem tē esi jautājis lai faktus saraksta, piemērus. Esmu tev iedēvis faktus un piemērus. Bet tu to nosauc par chat gpt.

    Lapsis
    17.04.2023 20:53
    Reply to  Alex

    Kādus piemērus Tu man nosauci?
    Efektīvi trennēties? Piemēram, kā? Tu bez garmin pulksteņa nevari efektīvi trennēties?
    Es Tev vaicāju, lai konkrēti norādi kā tā Tava efektivitāte izpaužās un kā Tu zini ka tas tiešām ir efektīvi? Varbūt bez garmina būtu vel efektīvāk.
    Man jau šķiet, ka Tev nu galīgi to pulksteni nevajag….🤣

    Richus
    11.07.2023 07:26
    Reply to  Lapsis

    Piemēram sirds ritms, ābols un smarts arī tos rāda, bet ļoti neprecīzi, trenējoties svara kontrolei ir svarīgi precīzs sirds ritma diapazons, Piemēram 130 sitieni minūtē un spēt to noturēt, nākošā treniņā gribu 15 minūtes turēt ritmu 135 sitieni un ne vairāk.. vēlāk visu var izdrukāt uz papīra un redzēt katru sekundi ka mainās tavs sirds ritms. Tieši tāpat ar miegu, ābols un smarts arī tos rāda, bet ļoti virspusēji, šeit vari redzēt katru minūti cik sitieni bijuši, šādā veidā uzinot cik sitieni ir dziļajā miegā, cik seklaja, kad tavs ķermenis vispār dodas dziļajā miegā, varbūt tāpēc nevari izgulēties.. vēl labāks par šo ir tikai pulsometrs bet ar to gulēt ir neērti. Uzsākot aktivitāti pulkstens uzreiz to jūt, smarts piemēram ieslēdzas tikai pēc 5-7 min.

    Garmin gps perfekti, staigājot pa mežu ar metāla meklētāju nav katru reizi jāizvelk telefons un jānovelk dubļainu cimdu ko vēlāk nevar dabūt atpakaļ, vienkārši ieskaties pulkstenī, liels, pāredzams ekrāns. Lūk mani piemēri.

    Reklāma