Web Analytics
More
    Reklāma

    Kā pārdot austiņas? Nodēvē tās marihuānas vārdā!

    Jaunākie raksti

    Skullcandy, kuriem ik pa laikam izdodas izlaist kādas visai interesantu nosaukumu austiņas, šoreiz izspēlējuši marihuānas kārti, lai vilināti pircējus savos skāvienos. Skullcandy jau pagājušajā gadā kopā ar Doritos 4/20 projekta ietvaros izlaida Dime bezvadu austiņas, bet nu tām pievienojies Grind Haze modelis.

    Skullcandy Grind Haze austiņu modelis nosaukumu aizguvis no Purple Haze kaņepju dzimtas (piedodiet, ja nepareizi izmantoju vārdu “dzimta”, bet tā man tulkojumā sanāca). Skullcandy Grind Haze austiņas būs pieejamas tikai 3000 vienībās un to cena būšot 90 dolāri.

    Reklāma

    Pie mums gan Skullcandy austiņas nav diez ko populāras. Tās vienu brīdi visai aktīvi pārdeva viens no mūsu Apple oficiālajiem pārdevējiem, bet tas bija aptuveni iPad 4 laikos. Šobrīd gan Latvijā Skullcandy it kā var nopirkt, bet piedāvājums neizskatās diez ko vilinošs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    10.04.2023 22:47

    Vai ari nosaukt Pedeja Ceriba Pazaudet Dzirdi. Godigi runajot atteicos no austinu lietusanas jo notrulinajas ausu dabiga dzirdesana. Partraucu klausities muziku, jo parak ilgo klausoties dardona vien ir, kas negativi darbojas uz nerviem un var nojugties.

    Reklāma