Web Analytics
More
    Reklāma

    “Moller Auto” grupas uzņēmums SIA “Moller Auto Insurance Services” sāk apdrošināšanas izplatīšanu Latvijā

    Jaunākie raksti

    SIA “Moller Auto Insurance Services” ir reģistrēts Latvijas Bankas apdrošināšanas brokeru reģistrā un turpmāk nodrošinās apdrošināšanas brokera pakalpojumus auto dīlera “Moller Auto” klientiem visā Latvijā. Kopumā jaunā uzņēmuma izveidē investēti 100 000 eiro. Sākotnēji tas piedāvās transportlīdzekļu apdrošināšanu privātpersonām un juridiskām personām ar nelielu autoparku, taču jau šogad apdrošināšanas pakalpojumu klāstu plānots būtiski paplašināt.

    Šobrīd SIA “Moller Auto Insurance Services” transportlīdzekļu apdrošināšanas pakalpojumi ir pieejami privātpersonām, kā arī uzņēmumiem ar nelieliem autoparkiem. Savukārt nākamgad uzņēmums plāno nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas brokera pakalpojumus ikvienam klientam, arī uzņēmumiem ar lieliem autoparkiem. Tad līdzās transportlīdzekļu apdrošināšanai būs pieejama arī veselības apdrošināšana, īpašuma apdrošināšana un citi apdrošināšanas veidi.

    Reklāma

    “Viens no “Moller Auto” stratēģiskajiem biznesa mērķiem ir kļūt par dīleru tīklu, kas ne vien tirgo jaunas un lietotas automašīnas, bet arī piedāvā virkni citu pakalpojumu, ar to palīdzību atvieglojot autovadītāju ikdienu. Tā kā apdrošināšana ir būtiska, lai sniegtu iespēju brīvi pārvietoties ar auto, un ir “drošības spilvens” dažādām dzīves situācijām gan privātajā dzīvē, gan biznesā, ir tikai likumsakarīgi, ka tā ir kļuvusi par daļu no mūsu sniegtajiem pakalpojumiem,” stāsta Izīda Gerkena, “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā.

    Turpina SIA “Moller Auto Insurance Services” ģenerāldirektors Aigars Milts: “Realizējot “Moller Mobility Grupas” plānu attīstīt apdrošināšanas brokeru biznesu Baltijas valstīs, nākamajos gados visiem mūsu klientiem varēsim nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas pakalpojumus. Turklāt brokeru priekšrocība ir tā, ka spēsim rast klientiem personalizētus piedāvājumus, kas pielāgoti viņu nepieciešamībām, dzīvesstilam un biznesa specifikai. Jau šogad, saņemot nepieciešamās atļaujas, uzsāksim apdrošināšanas brokeru pakalpojumu sniegšanu arī Lietuvā un Igaunijā.”

    Viņš arī uzsver, ka, sadarbojoties ar apdrošināšanas sabiedrībām, ievērojami resursi tiks veltīti jaunu produktu veidošanā un klientu pieredzes pilnveidošanā. Jau tuvākajā laikā klientiem, kuri iegādāsies mazlietotas automašīnas, uzņēmums piedāvās iespēju iegādāties arī pagarināto garantiju. Proti, noslēdzoties “Moller Auto” vai ražotāja sniegtajai auto garantijai, to varēs pagarināt, izmantojot apdrošināšanas pakalpojumu.

    SIA “Moller Auto Insurance Services” piedāvātos apdrošināšanas pakalpojumus varēs saņemt “Moller Auto” dīleru centros visā Latvijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma