Web Analytics
More
    Reklāma

    Eleport Baltijas valstīs un Polijā investēs 30 miljonus eiro uzlādes tīkla paplašināšanai

    Jaunākie raksti

    Elektroauto publiskās uzlādes tīkla attīstītājs “Eleport” šogad kopumā plāno investēt apmēram 30 miljonus eiro 1000 jaunu uzlādes punktu uzstādīšanā Baltijā un Polijā.

    Pērn Eleport uzstādīja 11 jaunas uzlādes stacijas, bet šogad plāns ir ievērojami palielināt uzstādīto uzlādes staciju skaitu, pievēršot īpašu uzmanību ne tikai Rīgai, bet arī citiem reģioniem Latvijā. Šobrīd Eleport ir parakstījis līgumus par 19 jaunu staciju uzstādīšanu, nodrošinot 38 pieslēgvietas Latvijā līdz šī gada vidum, ziņo aģentūra LETA.

    Nākamie attīstības soļi ir atvērt super ātrās uzlādes stacijas pie visiem lielākajiem tirdzniecības centriem un nozīmīgiem satiksmes punktiem, lai attīstītu pamata ceļošanas infrastruktūru, tādējādi nodrošinot ne tikai ērtu infrastruktūru starp Baltijas galvaspilsētām, bet arī starp citām Latvijas pilsētām un reģioniem. Šādu pašu tīkla attīstības stratēģiju uzņēmums īsteno visā Baltijā un Polijā un plāno attīstīt arī Čehijā, Slovākijā un citās valstīs Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma