Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi MS11 – vai šī būs ražotāja pirmā elektriskā automašīna?

    Jaunākie raksti

    Jau ilgi un daudz ticis baumots par Apple un Xiaomi elektrisko automašīnu projektiem, bet nu izskatās, ka Xiaomi ar MS11 mašīnas modeli tiešām pietuvojušies īstenam, drīzumā nopērkamam elektroauto. Xiaomi MS11 mašīnas fotogrāfijas, visticamāk, iegūtas tās ziemas apstākļu testu laikā.

    Attēli norāda, ka Xiaomi MS11 varētu būt piecu durvju sedans ar elektromotoru. Pagaidām gan no Xiaomi puses nekas oficiāli nav pateikts, tātad nevajadzētu Xiaomi MS11 iznākšanu gaidīt tuvākajā laikā.

    Tiek norādīts, ka Xiaomi MS11 visai pamatīgi atgādina BYD Seal mašīnas modeli. BYD ir Ķīnā zināms elektrisko automašīnu ražotājs.

    Kā jau varēja paredzēt, Xiaomi MS11 auto izskatā nav nekā unikāla. Fotogrāfijās var redzēt, ka mašīna tiks pie LiDAR sensora, bet pagaidām nav nekādas informācijas par pašbraukšanas spējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    31.01.2023 11:07

    Ta nu baļļā to xiaomi…lai atslēgtu auto, vajadzēs xiaomi liekotni, tai vajadzēs xiaomi cloud, tagad parādi seju, noskanē pirkstu un nē, tu vēl nevari braukt – vispirms paskaties tiktoka video 10 minūtes.

    Čiekurs
    31.01.2023 11:17
    Reply to  Biteme

    Nu gan tu pārspīlē- tiktoku varēs skatīties brauciena laikā kādā no ērti izvietotajām 5 planšetēm salona priekšdaļā.

    Fons
    31.01.2023 16:23
    Reply to  Čiekurs

    Kuras (planšetes) nevar atslēgt.

    Reklāma