Web Analytics
More
    Reklāma

    MWC 2023 izstādē izziņota Motorola Defy Satellite Link ierīce, kas jebkuram viedtālrunim nodrošina satelītu sakarus

    Jaunākie raksti

    Britu mobilo tālruņu ražotājs Bullitt Group sadarbībā ar Lenovo uzņēmumu Motorola Mobility ir prezentējis jaunu ierīci motorola defy rugged klāstā, kurā ir iekļauts unikāls satelīta-mobilo ziņojumapmaiņas pakalpojums. Motorola defy satelītsavienotājs ir Bluetooth ierīce, kas nodrošina satelīta savienojumu ar jebkuru iOS vai Android viedtālruni un ir paredzēta ikvienam, kas jebkad ir bijis neapmierināts ar mobilo sakaru pārklājuma trūkumu – gan ceļojot, gan piedaloties dažādās aktivitātēs brīvā dabā, gan vienkārši ikdienā.

    Motorola un Bullitt ir vēlreiz apliecinājuši savu apņemšanos veicināt inovācijas, integrējot Bullitt Satellite Messenger jaunajā motorola defy klāstā, ko abi uzņēmumi prezentēja MWC 2023.

    “Izturīgo ierīču klāsts defy ir pievilcīgs daudziem, un motorola defy satelītsavienotājs ir īpaši aktuāls visiem, kas kādreiz ir nonākuši ārpus tradicionālā ziņojumapmaiņas pārklājuma,” teica Deivs Kerols (Dave Carroll), Motorola stratēģisko zīmolu partnerību viceprezidents. “Nodrošināta savienojamība ar divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņu par tik pieņemamu cenu paplašina motorola defy klāsta pievilcību, un mēs ar nepacietību gaidām, kad tuvākajos mēnešos motorola defy satelītsavienotāju varēs izmantot jauns mobilo tālruņu lietotāju segments.”

    “Mēs priecājamies sadarboties ar Motorola, lai papildinātu defy klāstu ar vēl vienu inovatīvu risinājumu. Motorola defy satelītsavienotājs apvienojumā ar Bullitt Satellite Messenger pakalpojumu nodrošina ikvienam viedtālrunim pieejamu un cenas ziņā pieņemamu satelīta ziņojumapmaiņu. Tā ir satelītsakaru demokratizācijas definīcija,” teica Deivs Floids (Dave Floyd), Bullitt līdzdibinātājs.

    Motorola defy satelītsavienotājs: izturīga Bluetooth ierīce ar Bullitt satelīta savienojamību

    Motorola defy satelītsavienotājs ir kompakta, viegla Bluetooth ierīce ar ērtu stiprinājuma cilpu, kas ļauj jebkurai Android vai iOS ierīcei* izveidot savienojumu ar Bullitt Satellite Messenger lietotni un izmantot tās pilnu funkcionalitāti, tostarp divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņu, kā arī atrašanās vietas koplietošanu un SOS palīdzību.

    Izturīgā kabatas izmēra ierīce ir izturējusi Mil-Spec 810H testēšanu un ir IP68 ūdensizturīga un putekļu necaurlaidīga. 600 mAh akumulators nodrošina vairāku dienu akumulatora darbības laiku. Ierīcei ir fiziska SOS un atrašanās vietas “Check In” poga, kas tai ļauj nodrošināt dažas funkcijas pat tad, ja tā nav savienota ar viedtālruni.

    Izstrādāts tā, lai jebkuram viedtālrunim sniegtu satelīta savienojamības iespējas, motorola defy satelītsavienotājs ir moderna satelīta piekļuves punkta ierīce, kas nodrošina sirdsmieru neatkarīgi no tā, kur jūs aizvedīs nākamais piedzīvojums.

    “Satelīta tehnoloģija jebkuram viedtālrunim ir nākamais lielais solis mobilās savienojumības jomā, un to ir nodrošinājusi MediaTek ar savu autonomo, uz standartiem balstīto satelītsakaru mikroshēmu. Mēs veiksmīgi sadarbojāmies ar Bullitt, integrējot mūsu 3GPP NTN tehnoloģiju un mikroshēmu pasaulē pirmajās komerciāli pieejamajās ierīcēs ar divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņu,” teica JC Hsu, MediaTek bezvadu sakaru biznesa korporatīvais viceprezidents un ģenerāldirektors. “Tas ir nozīmīgs sasniegums  lietotājiem attālās vietās un neatliekamās palīdzības dienestiem, taču šī tehnoloģija paver ceļu arī citiem unikāliem viedtālruņu satelītu sakaru un savienojamības tirgiem.”

    Bullitt Satellite Messenger: Ar tiešo satelīta-mobilā tālruņa tehnoloģiju divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņai

    Bullitt Satellite Messenger ir pirmais uz 3GPP standartiem balstītais satelīta NTN jeb “tiešā savienojuma ar ierīci” pakalpojums. Jaunā motorola defy sērija izmantos šo pakalpojumu, lai piekļūtu esošajiem ģeostacionārajiem satelītiem, nodrošinot pieejamu un nepārtrauktu pārklājumu starptautiskā mērogā, izmantojot esošo, labi izveidoto infrastruktūru. Izmantojot šo jauno tehnoloģiju, klienti var sūtīt ziņojumus, izmantojot satelītu, ja vien viņiem ir brīvi redzamas debesis.

    Motorola defy satelīta ierīce caur Bluetooth savienosies ar jebkuru viedtālruni. Ierīce izveido tiešu savienojumu ar ģeostacionārajiem satelītiem 22 300 jūdžu augstumā virs Zemes un ļauj sūtīt īsziņas, izmantojot lietotni Bullitt Satellite Messenger, ja nav pieejams mobilais un Wi-Fi tīkls. Saņēmēji, kuriem nav lietotnes Bullitt Satellite Messenger, var saņemt ziņu kā vienkāršu īsziņu uz savu esošo tālruni un tiek aicināti lejupielādēt saistīto Android vai iOS lietotni, lai atbildētu.

    Nosūtīto vai saņemto satelītziņojumu izmaksas tiks atskaitītas no satelīta ziņojumapmaiņas abonenta plāna, bet saņēmējs par to neko nemaksās. Nevienai pusei nav jāmaksā, ja ziņojumus sūta vai saņem, izmantojot interneta savienojumu.

    SOS Assist – ar diennakts piekļuvi FocusPoint International nodrošinātajiem neatliekamās palīdzības centriem – ir iekļauts visos plānos, kuru cena sākas jau no €4,99 mēnesī. Ir pieejami arī citi elastīgi un intensīvākai lietošanai piemēroti plāni.

    Cena un pieejamība

    Motorola defy satelītsavienotājs būs pieejams no 2023. gada aprīļa pie starptautiskajiem mazumtirgotājiem. Lai uzzinātu vietējo pieejamību, apmeklējiet www.motorolarugged.com. Cena, sākot no 119 €  tikai par ierīci. Komplektā, kas ietver viena gada abonementu pakalpojumu plānam Essentials Messaging (līdz 30 divvirzienu ziņojumiem mēnesī un SOS Assist), cena būs no 169 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma