Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” plāno piedāvāt privātu jaunumu apkopojumu

    Jaunākie raksti

    Vairāku gadu garumā “WhatsApp” aktīvi pilnveido saziņas funkcijas un piedāvā pat tādas iespējas, kas īsti nebūtu raksturīgas komunikācijas lietotnei. Šeit var pieminēt to pašu profila statusa atjaunošanas funkciju, ko “WhatsApp” ir aizguvis no “Instagram”. Nu uzņēmums vēlas spert solīti tālāk un lietotājiem piedāvāt abonēt privātu jaunumu apkopojumu, kas ļaus regulāri iepazīties ar aktuālāko, interesējošāko saturu.

    “Wabetainfo” informē, ka “WhatsApp” Android beta versijas 2.23.5.3 kodā ir ietvertas atsauces uz “Newsletter” jeb jaunumu apkopojuma funkciju, pie kuras uzņēmums pašreiz strādā. Kodā paslēptās norādes liecina, ka jaunā funkcija nebūs obligāta un to varēs atrast “WhatsApp” sadaļā “statuss” (Status). Tāpat norādīts, ka lietotājiem būs pilnīga kontrole pār saturu, kā arī gan reklāmas, gan uz algoritmiem balstīti ieteikumi vismaz pagaidām nav plānoti.

    Reklāma

    “WhatsApp” “Newsletter” funkcija pagaidām ir ļoti agrīnā izstrādes stadijā, un šobrīd vēl nav zināms, kad tā būs pieejama beta testētājiem. Personīgi man tā neraisa nekādu lielo interesi, arī uzskatu, ka “WhatsApp” nav īsti piemērotākā platforma, kur to ieviest. Taču cilvēki ir dažādi, un varbūt jaunumu apkopojums iekaros lielākas simpātijas nekā profila statusa atjauninājums, kas šķiet patiešām nevajadzīga funkcija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    23.02.2023 18:41

    ar aktuālāko, interesējošāko saturu.

    agrāk bija vārds visinteresantākais (definite interesantais, comparative interesantāks, adverb visinteresantāk)

    the most interesting; superlative form of interesants

    Biteme
    23.02.2023 18:54

    Tas tiesa. Bet nekad un nekur neesmu redzējis vārda “interesējošs” lietojumu pārākajā pakāpē citādāk kā “visvairāk interesējošs”.

    Biteme
    23.02.2023 19:07

    Es jau tikai rakstu blogu, khe khe. Man šķiet, ja vispār lasu kursoru latviski, tad var pastīvēties arī par šo pievienoto vērtību.

    Aigars Axx
    23.02.2023 21:15
    Reply to  Biteme

    Laikam nepietiek ar aktuālo, vajag aktuālāko. Tas liek domāt, ka pilnīgi viss ir aktuāls, bet mums vajag tikai aktuālāko. Kaut arī viss nekad nevar būt aktuāls. Zūd vārda jēga. Par interesējošāko pat nerunāsim. tas ir kkas jauns. :-) Esmu novērojis, ka latviski sakarīgi un pareizi māk izteikties cittautieši, kas valodu iemācījušies nesen un nav paspējuši uz ielas “sasmelties” “īsteno” latviešu drazu. Visvairāk tracina, ka runāk nemāk tie, kam valoda ir darba instruments. Ja es savu darbu darītu tik pat s…gi, man neviens par to nemaksātu.

    Gramatikas nazis
    24.02.2023 22:13
    Reply to  Aigars Axx

    Aigar, “tikpat” jāraksta kopā. :)

    Slapjais Bebrs
    23.02.2023 19:37

    “Aktīvi pilnveido” Muahahahaaaa…
    Whatsapp – tas ir kā lokans kruķis cilvēkam ar kustību traucējumiem.

    grh
    24.02.2023 20:00

    Nepamet sajūta, ka aplikāciju ražotāji neizprot, ka katrai aplikācijai nav jābūt multi funkcionālai mazajai operētājsistēmai. Nu nav whatsappā jābūt ziņu sadaļai, reklāmu sadaļai, iepirkšanās sadaļai un t.t. Nu priekškam? Kas tālāk? Lejuplādēsim zinātniskā kalkulatora aplikāciju un tur arī būs iespēja lasīt ziņas, iepirkt drēbes un taml? Saprotu, ka skrien pēc katra centa un grib pied*rst katru aplikāciju ar vienu un to pašu saturu, bet nu cmon – vai tiešām vairs nevienam neinteresē patīkama lietošanas pieredze lietotājam?
    Es nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kāpēc es gribētu lasīt ziņas vai iepirkties whatsapp/sms/Contacts aplikācijā.

    Emīlija
    24.02.2023 20:03

    Tas būs tā kā ziņas? Nu, piemēram, kā “Delfi”? 😂

    Reklāma