Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple draud Watch viedpulksteņa ievešanas aizliegums ASV, bet Baidens nesteidz palīgā

    Jaunākie raksti

    Apple ar Watch ir iekūlies ļoti nepatīkamā situācijā, kas varētu novest pie tā, ka Apple Watch nemaz neļauj ievest ASV. Šoreiz vaina ir jāmeklē pašos Apple uzņēmuma gaiteņos, jo Apple Watch elektrokardiogrammas funkcijas patentu izmantošana neesot saskaņota ar medicīnas iekārtu ražotāju AliveCor.

    Visticamāk, Apple visai daudz paļāvās uz to, ka ASV prezidents Džo Baidens iejauksies, lai Apple Watch tomēr varētu bez problēmām izplatīt ASV, bet tā nav noticis. Baidens nav iebildis pret ASV Staptautiskās tirdzniecības komisijas, kas tiešām varētu nākotnē nepieļaut ASV ievest un pārdot Apple Watch.

    Līdzīga situācija jau ir bijusi 2013. gadā, kad Apple saskārās ar Samsung piederošiem patentiem, kas varēja kļūt par šķērsli, lai ASV pārdotu iPhone un iPad ierīces. Toreiz iejaucās prezidents Baraks Obama, tādējādi izglābjot Apple, bet Baidens nav iebildis pret ASV Staptautiskās tirdzniecības komisijas lēmumu.

    Pagaidām gan Apple nav no kā baidīties, Apple Watch Series 4 līdz pat Apple Watch Ultra nekur nepazudīs, jo AliveCor vēl ir jāpierāda, ka elektrokardiogrammas funkcijas drīkst patentēt. Šobrīd pastāv uzskats, ka AliveCor neizdosies ASV Patentu valdei to iemānīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma