Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung mērķē uz 100% pārstrādātas plastmasas izmantošanu viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Samsung plāno viedtālruņos izmantot 100% pārstrādātu plastmasu, turklāt runa ir par visiem Samsung viedtālruņiem, ne tikai par dažiem modeļiem. Te gan ir viens BET – šo 100% slieksni Samsung grib sasniegt tikai 2050. gadā.

    Līdz 2025. gadam Samsung grib ieviest tā saucamo Plastic Net Zero pieeju uzņēmuma darbībā, kas ir vēlme dažādos veidos panākt, lai to pašu plastmasas atkritumu apjomu, ko Samsung rada savas darbības ietvaros, savāktu dabā vai citos veidos, pārstrādātu un izmantotu atkārtoti. Bet šajā pieejā ne obligāti Samsung ir tas, kurš atkārtoti izmanto plastmasu.

    Reklāma

    Samsung arī paziņojis, ka pilnībā atteiksies no plastmasas izmantošanas savu ierīču iepakojumos. Samsung jau bija viens no pirmajiem, kas atteicās no dažādām plēvītēm uz savām ierīcēm, piemēram, viedtālruņu barošanas adapteriem. Tagad gan Samsung atteicies pavisam no USB barošanas adapteru iekļaušanas iepakojumos.

    Galaxy S22 laikos tika pārstrādāti un atkal izmantoti no okeāniem izvilktie zvejošanas tīkli, Galaxy S23 sērijā vēl plašāk izmanto pārstrādātos materiālus un arī iepakojums ir kļuvis videi draudzīgāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma