Web Analytics
More
    Reklāma

    MarioGPT izveidos neierobežotu skaitu bezmaksas Super Mario līmeņu

    Jaunākie raksti

    Pasaulē populārākais santehniķis Mario sastopams vairāk nekā 200 spēlēs, kopš to pirmo reizi pasaulei parādīja 1981. gadā iznākušajā spēlē Donkey Kong. Jau iepriekš tādas spēles kā Super Mario Maker un Super Mario Maker 2 ļāva veidot spēles līmeņus, bet nu to paveiks mākslīgā intelekta rīks MarioGPT.

    MarioGPT intelekts trenēts ar Super Mario Bros un Super Mario Bros: The Lost Levels spēlēm, kas ļauj izveidot neierobežotu Super Mario līmeņu klāstu, turklāt tie visi būs cilvēkam izejami un izskatīsies pēc īstenas Super Mario spēles.

    Reklāma

    MarioGPT ir visai interesanta pieeja spēļu veidošanā, kas kaut kad nākotnē varētu palīdzēt veidot spēles lieliem un maziem uzņēmumiem. MarioGPT ir iespējams lejupielādēt no GitHub, bet tiek norādīts, ka ne visi pratīs izmantot MarioGPT iespēju klāstu vai pat pašas elementārākās MarioGPT iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    16.02.2023 10:09

    Kad berniba speleju mario limeni jau bij bezgaligi un neizejami, tas ari man nepatika sai spele.

    Uldis
    16.02.2023 10:27
    Reply to  bobis

    Jā, augstāku līmeņu 4-tās “istabas” tiešām reizēm bija bezgalīgas, kamēr neizkodi pa kurieni tieši ir jāiziet lai nonāktu tālāk. Tur bija jāuzmin sava veida kods, jeb pareizā secība…
    Godīgi ejot Super Mario bija tiešām gara spēle, un diezgan neizejama bērnībā. Man gan bija kārtridžs ar entajām Mario versijām (galā burti), kur katram bija kaut kāda modifikācija, vienā no tām Mario bija imūns pret ienaidniekiem, zaudēja dzīvību tikai iekrītot kādā caurumā.

    Girts Eldmanis
    16.02.2023 11:14
    Reply to  bobis

    Pasaules rekords iziet spēli (visu) ir zem 5 min :)

    Uldis
    17.02.2023 00:18
    Reply to  Girts Eldmanis

    Jā, saucamie speed run, kur ik pa laikam atkož kādu vietu kur sekundes simtdaļas ieekonomēt uz kādu gļuku vai specifisku kustību.

    mmbds
    17.02.2023 12:23

    Beidzot sāk parādīties tas par ko es iedomājos jau gadus 10 atpakaļ – AI ģenerēts game level. Nākotnē vispār spēles “gameplay world scenery” varētu tikt ģenerēts dinamiski spēlēšanas laikā. Katru reizi pārspēlējot konkrēto spēli vai līmeni…viss izskatīsies nedaudz savādāk kā iepriekšējā reizē.

    Kombass
    17.02.2023 18:54
    Reply to  mmbds

    Šis nedaudz atgādina filmu “Black Mirror”, kur bija iespējams izvēlēties notikumu secību, ne daudz, bet tomēr diezgan interesanti. 😀

    x_faili
    22.02.2023 15:42

    Dajoš CounterStrikeGPT karšu ģeneratoru! Neatteiktos arī no vecā labā WolfensteinGPT.

    Reklāma