Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks līdz gada beigām plāno atrast jaunu “Twitter” vadītāju

    Jaunākie raksti

    Pagājuši jau vairāki mēneši, kopš Īlona Maska īpašumā atrodas “Twitter”. Tiesa, viņa kā vadītāja prasmes tiek visai bieži nopeltas. Daudzi arī norāda, ka Masks vienkārši ir uzņēmies pārāk daudz un viņam vairāk jāpievēršas citiem saviem uzņēmumiem, kā “Tesla” un “SpaceX”. Šķiet, ka arī pats Īlons Masks sapratis, ka viņam labāk būtu atkāpties no “Twitter” vadītāja amata, ko skaļi pateicis Pasaules valdības samitā Dubaijā.

    Savā runā Masks atklāj, ka šī gada beigas būtu piemērots laiks, kad nodot “Twitter” vadības grožus citās rokās. Viņaprāt, ap to laiku uzņēmumam jau vajadzētu būt stabilam gan finansiālā, gan citādā ziņā. Taču līdz tam vēl nepieciešams paveikt daudz darba, ko arī miljardieris acīmredzot dara, strādājot septiņas dienas nedēļā un guļot sešas stundas.

    Reklāma

    Šobrīd Masks jau aktīvi meklē cilvēku, kurš būtu ne tikai gatavs, bet arī spējīgs vadīt uzņēmumu. Ja viss notiks kā paredzēts, 21. decembris būs Īlona Maska pēdējā darba diena “Twitter” vadītāja krēslā.

    Pēc savas runas “Twitter” īpašnieks arī padalījās ar jaukām bildēm, kurās redzams viņa suns Floki kā “Twitter” “jaunais izpilddirektors”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma