Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai piedāvā savu elektroauto abonēšanas programmu

    Jaunākie raksti

    Korejiešu autoražotājs Hyundai ir pievienojies to autoražotāju pulciņam, kas savām mašīnām piedāvā abonēšanas programmas. Tas gan nav stāsts par atsevišķu funkciju abonēšanu, bet gan par visas mašīnas abonēšanu. Jaunais pakalpojums nosaukts par “Evolve+ EV Subscription”.

    Kā liecina nosaukums, abonēšanai pieejami tikai elektriskie modeļi, taču šobrīd Hyundai tādi ir tikai divi – Kona Electric un IONIQ5. Pavisam drīz pievienosies IONIQ6 un sekos arī citi modeļi. Kona iespējams abonēt par 699 dolāriem, savukārt IONIQ5 izmaksās 899 dolārus. Šajā summā iekļauta automašīnas reģistrācija, apdrošināšana, palīdzība uz ceļa, kā arī visas nepieciešamās apkopes.

    Šis viss apvienots vienā lietotnē, kur cilvēki tiešsaistē var izvēlēties sev izdevīgāko piedāvājumu un tam pieteikties. Vienīgā saskarsme ar dīleri notiek brīdī, kad auto tiek paņemts un pēc tam atgriezts.

    Ko līdzīgu plāno piedāvāt Volvo un arī citi autoražotāji, taču Hyundai uzsver, ka viņu piedāvājums tomēr ir nedaudz atšķirīgs – vienošanos var slēgt kaut vai tikai uz mēnesi, nav noteikts minimālais abonēšanas termiņš vairāku mēnešu garumā. Lai auto varētu abonēt, klientam jābūt vismaz 25 gadus vecam un jāizpilda finansiālie nosacījumi. Pagaidām šī iespēja tiek piedāvāta tikai 7 ASV pilsētās un tikai pie atsevišķiem dīleriem, bet Hyundai sola, ka programma tiks paplašināta.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    13.02.2023 12:33

    Kad auto ir tik dārgs, ka banka nedod līzingu, paliek tikai nomas variants.

    Krotow
    13.02.2023 19:33
    Reply to  Skābene

    Te izskatās ka noma būs dārgāka par līzingu :)

    Reklāma