Web Analytics
More
    Reklāma

    RAM apstiprina sava elektriskā pikapa nosaukumu, sola piedāvāt revolucionāru auto

    Jaunākie raksti

    Stellantis koncerna paspārnē esošais RAM zīmols oficiāli apstiprinājis, ka viņu pirmais pilnībā elektriskais pikaps sauksies RAM 1500 REV. Informācija par to, ka auto varētu tikt nosaukts tieši šādi izskanēja vēl pagājušā gada nogalē – tika piefiksēts, ka autoražotājs reģistrējis šādu preču zīmi.

    Ne RAM, ne arī Stellantis pagaidām nesniedz plašāku informāciju par gaidāmo modeli, vien norāda, ka sērijveida ražošanā šis auto nonāks 2024. gadā. Tiesa, atzīmēts, ka vairāk informācijas tiks sniegts amerikāņu futbola lielā fināla Super Bowl spēles laikā 12. februārī. Tā kā Super Bowl ir izslavēts ar ārkārtīgi dārgiem reklāmas laikiem un uzņēmumi allaž īpaši pacenšas, lai šim pasākumam sagatavotu pēc iespējas aizraujošāku, interesantāku reklāmu, tad tieši reklāmas formā varam sagaidīt pirmo oficiālo informāciju par šo mašīnu.

    “Mēs kā uzņēmums pagājušogad uzsākām revolūciju un sākām savu elektrifikācijas ceļu, tajā aicinot arī mūsu klientus. Aicinājām klientus izteikt viedokli, ko tieši viņi vēlas un sagaida no elektriska pikapa,” stāsta RAM valdes priekšsēdētājs Maiks Kovals. “Ar nepacietību gaidām, kad šiem klientiem varēsim piedāvāt RAM 1500 REV. Esam pārliecināti, ka jaunais modelis pārspēs konkurentus, apvienojot labākos rādītājus un lietas, kas mūsu klientiem ir patiešām svarīgas – nobraucamais attālums ar vienu uzlādi, kravnesība un uzlādes ātrums.”

    Līdz šim sniegtā informācija liecina, ka šis modelis debitēs ar mūsdienīgu 800V bateriju sistēmu, diviem elektromotoriem un pilnpiedziņu, kā arī maksimālo uzlādes jaudu 350kW. Pagaidām nav oficiālu skaitļu par baterijas ietilpību un jaudu, tikai baumas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma