Web Analytics
More
    Reklāma

    Google meklētājs drīz aizmiglos nepiedienīgus attēlus

    Jaunākie raksti

    Google Meklēšana drīz sāks aizklāt (aizmiglot) nepiedienīgus attēlus attēlu uzreiz pēc noklusējuma. Šis pasākums ir vērsts uz to, lai meklēšanas rezultāti būtu ģimenei draudzīgāki un samazinātu lietotāju iespēju saskarties ar potenciāli apvainojošu vai kaitīgu saturu.

    Google jau ilgu laiku piedāvā Drošas Meklēšanas režīmu, kas filtrē nepiedienīgus attēlus un citu saturu no meklēšanas rezultātiem. Tomēr šis nav noklusējuma iestatījums, tādēļ lietotājiem ir pašam jāizvēlas to ieslēgt. Ar jauno izmaiņu, nepiedienīgi attēli automātiski tiks aizklāti Google Meklēšanas rezultātos, neatkarīgi no tā, vai lietotājiem ir ieslēgts Drošās Meklēšanas režīmu, vai nē.

    Reklāma

    Jaunā attēlu aizklāšanas funkcija darbosies, lietojot īpašu algoritmu attēliem meklēšanas rezultātos, kas būtiski samazinās potenciāli apvainojošu saturu. Algoritms spēs atpazīt nepiedienīgus attēlus, pamatojoties uz dažādiem faktoriem, tostarp attēla nosaukuma, fona un konteksta.

    Google ir paziņojuši, ka jaunā funkcija neietekmēs meklēšanas rezultātu kopējo kvalitāti vai atbilstību, un ka lietotāji joprojām varēs apskatīt sākotnējos, neaizklātos attēlus, ja viņi tā izvēlēsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.02.2023 21:11

    Vajag miglotāju ar ko nomiglot visus šādu ideju autorus.

    Reklāma