Web Analytics
More
    Reklāma

    Audi negrasās atteikties no “e-tron” zīmola

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Audi paziņojis, ka nākotnē negrasās atteikties no sava “e-tron” zīmola, kas šobrīd tiek izmantots, lai elektriskās mašīnas atšķirtu no parastajiem modeļiem. Lai arī Audi apņēmies līdz 2033. gadam pāriet tikai uz elektroauto ražošanu, “e-tron” ir uz palikšanu.

    Iepriekš viens no Audi niknākajiem konkurentiem Mercedes paziņoja, ka pamazām sāks atteikties no “EQ” apzīmējuma savām elektriskajām mašīnām. Mercedes skaidrojums ir pavisam vienkāršs – arvien vairāk viņu piedāvāto modeļu būs elektriski, atsakoties no iekšdedzes dzinējiem, tāpēc nav nepieciešams saglabāt specifisku apzīmējumu elektroauto.

    Sākot no 2026. gada, visi jaunie Audi modeļi būs tikai elektriski. Turpmākos pāris gadus Audi vēl prezentēs jaunus modeļus ar iekšdedzes dzinējiem, kas ražošanā izies pilnu modeļa dzīvesciklu, bet līdz 2033. gadam ražotājs pilnībā atteiksies no iekšdedzes dzinēju lietošanas. Tāpat Audi mainīs mašīnu dizaina izstrādes filozofiju – vispirms tiks izstrādāts auto salons, bet tikai pēc tam tiks sagatavots ārienes dizains.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma