Web Analytics
More
    Reklāma

    “Strava” aktivitātēm brīvā dabā pievienos augstas izšķirtspējas 3D kartes

    Jaunākie raksti

    Fitnesa un sporta lietotne “Strava” turpina pilnveidot lietotāju pieredzi un atsevišķām aktivitātēm plāno pievienot augstas izšķirtspējas 3D kartes. Lai to panāktu, uzņēmums iegādājies mobilo lietotni “Fatmap”, kas piedāvā 3D kartes āra sporta veidiem, piemēram, pārgājieniem, taku skriešanai, slēpošanai un kalnu riteņbraukšanai.

    “Strava” norāda, ka šīs kartes piedāvās gan maksas, gan bezmaksas lietotājiem. Vienlaikus jārēķinās, ka maksas lietotāji saņems dažādākas un plašākas 3D karšu, maršruta plānošanas un citas funkcijas. Tiesa, jaunās iespējas tik ātri gan neparādīsies – sagaidāms, ka “Fatmap” integrācija “Strava” lietotnē tiks nodrošināta ap gada vidu.

    Reklāma

    Piemērs, kā varētu izskatīties 3D kartes “Strava” lietotnē. Avots” Strava

    Paralēli tam “Strava” pašreiz strādā pie tā, lai ikvienam lietotājam būtu iespēja ērti piekļūt visām “Fatmap” funkcijām, izmantojot savu “Strava” konta piekļuves informāciju.

    Uzņēmums pagaidām nav atklājis darījuma noslēgšanas nosacījumus, ieskaitot to, par kādu summu iegādājies “Fatmap”. Taču saskaņā ar pieejamajiem datiem “Fatmap” ir ap 1,6 miljoniem reģistrēto lietotāju, kā arī uzņēmums līdz šim ir piesaistījis 30 miljonus eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.01.2023 08:41

    Pieminesim arī, to ka Strava ceļ abonēšanas maksu. Pietam, ļoti neskaidri, katrā valstī kaut kā savādāk. UK +30%, ASV+50% un par to abonējošais uzzinās tikai īsi pirms savas abonēšanas kārtējās maksas. Esiet modri un apsveriet nepieciešamību ;)

    Reklāma