Web Analytics
More
    Reklāma

    Sliktas ziņas Fortnite iPhone un Android mobilo versiju spēlētājiem

    Jaunākie raksti

    Fortnite ir pasaulē populārākā vai vismaz viena no populārākajām spēlēm, bet to jau ilgāku laiku apvij dažādi ierobežojumi viedtālruņos, kas saistāmi ar Google un Apple alkatību, kā arī ar Epic Games nepiekāpību, lai neatdotu milzīgas naudas summas iepriekš minētājiem gigantiem.

    Epic paziņojuši, ka vecāku Fortnite versiju lietotāji visai drīz atdursies pret dažādiem ierobežojumiem, to skaitā būs V-Bucks (spēlē iestrādātā norēķinu sistēma) izmantošana, kā arī spēlētāja vecuma ierobežojumi. Tāpat ierobežojumi būs Mac datoru lietotājiem. Ierobežojumi būs spēlētājiem, kuri izmanto Fortnite August 2020 spēles versiju, tie stāsies spēkā janvāra beigās.

    Reklāma

    Fortnite no Apple App Store un Google Play Store digitālajiem veikaliem pazuda 2020. gada augustā, jo gan Apple, gan arī Google no Fortnite ieņēmumiem vēlējās 30%, kas šajā gadījumā ir miljoni un varbūt pat miljardi dolāru. Epic Games ieviesa savu norēķinu sistēmu, kas bija pretrunā ar Apple un Google veikalu nosacījumiem, tāpēc Fortnite tika noņemta no tiem.

    Epic Games vadītājs Tims Svīnijs (Tim Sweeney) gan ik kā norādīja, ka spēle atgriezīsies Apple iOS, bet nu ir pilnīgi skaidrs, ka tas nenotiks. Mac un iPhone lietotājiem nāksies pārcelties uz Nvidia GeForce Now spēļu straumēšanu, bet Android lietotāji var paļauties uz Xbox Cloud Gaming servisu, lai baudītu pilnas Fortnite iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma