Web Analytics
More
    Reklāma

    Jauni spēles noteikumi ar spēļu monitoru Philips Evnia 27M2C5500W

    Jaunākie raksti

    Šodien spēlētāju prasības ir augstākas nekā jebkad agrāk. Viņi sagaida patiešām aizraujošu un iesaistošu pieredzi, kas nodrošinātu patiesu spēles izbaudīšanu. Viņi vēlas jaunāko tehnoloģiju aprīkojumu, kas vienlaikus spēlēšanu padarītu arī emocionālu. Lai šiem spēlētājiem piedāvātu tieši to, ko viņi vēlas, Philips monitoru klāsts papildināts ar monitoriem un piederumiem, kas paredzēti emocijām bagātas un aizraujošas spēlēšanas nodrošināšanai visu gaumju un vecumu spēlētājiem. Jaunākais Evnia portfeļa produkts, kas tūlīt tiks piedāvāts tirgū, ir Philips Evnia 27M2C5500W – 27” Quad HD spēļu monitors ar zibens ātru 240 Hz atsvaidzes intensitāti un kompaktu, ergonomisku dizainu, kā arī bagātīgu augsta snieguma funkciju klāstu, nodrošinot, ka katra spēles sesija ir patiešām episka.

    “Atbilstoši Evnia misijai piedāvāt mūsdienu spēlētājiem aprīkojumu ikvienas spēles sesijas maksimālai izbaudīšanai, Philips Evnia monitori nodrošina plūstošu spēlēšanas pieredzi apvienojumā ar kvalitatīviem vizuālajiem efektiem, ātru reakcijas laiku un elegantu dizainu. Mēs lepojamies ar šo nepārspējamo modeli, ar Evnia un ar šo produktu piedāvāto funkcionalitāti,”stāsta Kseni Bairaktari (Xeni Bairaktari), MMD Monitors & Displays globālā mārketinga vadītāja un vecākā zīmola vadītāja ES.

    Reklāma

    Inovatīvas funkcijas nākamā līmeņa spēlēm

    Monitors Philips Evnia 27M2C5500W piedāvā visu, kas nepieciešams plūstošai, vizuāli aizraujošai un fiziski izbaudāmai spēlei dienu pēc dienas. Plūstošai spēlei modelis piedāvā AMD AMD FreeSyncTM Premium Pro tehnoloģiju apvienojumā ar 240 Hz atsvaidzes intensitāti, zemu ievades aizturi un ātriem reakcijas laikiem (1 ms GtG un 0,5 ms MPRT). Rezultātā spēle ir bez aizkaves, izplūdušiem attēliem, traucējumiem vai pārrāvumiem, kas ļauj spēlētājiem sacensties pat visstraujākajās spēlēs, piemēram, ātrās kadru maiņās, izdzīvošanas vai sacensību spēlēs bez bažām par to, vai monitors kalpos pietiekami labi.

    Attiecībā uz vizuālajiem aspektiem Philips Evnia 27M2C5500W ir grūti pārspējams monitors. Tā izliektais VA displejs garantē nevainojamus attēlus ar 178/178° platiem skata leņķiem, savukārt aizraujošā 1000R displeja sensācija patiešām ierauj spēlētājus aizraujošā spēlē. Kristāldzidrie Quad HD attēli ir asi, spilgti un dzīvīgi, savukārt DisplayHDR 400 atbalsts tos pieslīpē vēl vairāk, pateicoties spilgtuma, kontrasta un krāsu nevainojamajai funkcionalitātei, kas pat ēnainās ainās nodrošina vissīkāko detaļu saskatīšanu.

    Savienojamība ir pilnvērtīga un ērta, pateicoties diviem HDMI, divām DisplayPort ievadēm un USB dokam ar diviem ātrās uzlādes portiem, kas ļauj ērti pievienot visas spēlētājiem nepieciešamās perifērās ierīces piedzīvojumu pilnvērtīgai izbaudīšanai. Tādējādi iespējams ērti un efektīvi organizēt datorgaldu izkārtojumu.

    Ar šādu monitoru spēlētājiem būs grūti pārtraukt spēli. Par laimi, Philips Evnia 27M2C5500W portfelis izstrādāts, rūpējoties arī par spēlētāju fizisko labklājību. LowBlue režīms un Flicker-free tehnoloģija samazina kaitējumu acīm, savukārt monitora statīvs ir ērti noliecams (-5°/20°), pagriežams (+/- 30°) un pielāgojams augstumā (130 mm), lai nodrošinātu atbilstību jebkura spēlētāja augumam un maksimālu komfortu pat ilgu spēles sesiju laikā.

    Cenas un pieejamība

    Monitors Philips Evnia 27M2C5500W būs pieejams iegādei no janvāra beigām par 549 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma