Web Analytics
More
    Reklāma

    Ausu sēra skalojamās “austiņas” tiek pie 8 miljoniem un populāra TikTok video

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums SafKan Health ticis pie 8 miljoniem dolāru un TikTok video ar 15 miljoniem skatījumu savai gaidāmajai ausu sēra tīrāmajai ierīcei. Paši viņi sevi salīdzina ar elektriskajām zobu birstēm, nu varēsi pats mājās iztīrīt sev ausis.

    Uzņēmuma dibinātājs pats visu mūžu cīnījies ar ausu sēra problēmu, kas arī licis pamatu idejai par ērtu ierīci, kas ļauj iztīrīt ausis mājas apstākļos. Tiek piesaukts, ka ausu sēra problēmas esot 10% bērnu un 5% pieaugušo.

    Reklāma

    Ausu tīrīšanas ierīce OtoSet vēl nav nopērkama, bet tai drīz būtu jānonāk veikalos. OtoSet izmanto skalošanu un sūkšanu, lai ausis atbrīvotu no sēra.

    @chucksmith #earwax #safkan #otoset #cerumen#cerumenremoval #waxremoval #ear #ears#earwaxremoval #cerumenchallenge#earwaxcleaning #earwaxing #FYP #weirdlysatisfying My ♬ original sound – Chuck Smith

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    19.01.2023 10:53

    Jap! Esam sasnieguši mūsu civilizācijas augstāko punktu, ja par šo tiek tērēti 8 milj. Vai kaut kas neiet galīgi šķērsām ar naudas sadali/pārdali mūsdienās? :(

    KKTK
    19.01.2023 11:25
    Reply to  davix

    Jup. Viens taks par šo naudu ukraiņiem daudz vairāk palīdzētu patīrīt zemeslodi no daudz bīstamākiem radījumiem – krievijas orkiem.

    Usinss
    19.01.2023 12:53
    Reply to  davix

    Kam nauda, tas pasūta mūziku. T”a notiek, kad pakratot krūtis kameras priekšā, nedaudz pagories, pastrādā ar svešķermeņiem, un pāris mēnešu laikā kļūst teju par milijonāru. šādiem cilvēkiem pārsvarā smadzeņu kapacitāte ir kāda ir, bet vēlmes spēj realizēt, jo ir naudas līdzekļi. Tad uzpeld dažādi dīvaini projekti, kurus atbalsta. Un beigās nekas lādzīgs nesanāk.

    Reklāma