Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla galvenais dizaineris: “No dizaina skatupunkta raugoties Cybertruck ir pabeigts”

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotāja Tesla galvenais dizaineris Francs van Holchauzens izteicies, ka ilgi gaidītais Tesla Cybertruck vismaz no dizaineru skatupunkta ir pabeigts un auto būtībā ir ļoti tuvu tam, lai nonāktu sērijveida ražošanā. Tiesa, tipiski Tesla pārstāvjiem, viņš nesniedza nekādu plašāku informāciju.

    Tesla dizaineris viesojās podkāstā “Ride The Lightning”, kura vadītājs Raiens Makkafrijs no sava viesa vēlējās izvilināt plašāku informāciju. Podkāsta vadītājs atsaucās uz tīmeklī cirkulējošām ziņām, ka Cybertruck sērijveida ražošana varētu sākties šā gada vidū. Van Holchauzens šo informāciju ne apstiprināja, ne arī noliedza. Viņš norāda, ka Tesla nepastāv “nolikt zīmuļus” politika, proti, ražotājs var veikt izmaiņas dizainā, kad vien ienāk pratā un rodas tāda vajadzība.

    “Mēs konstanti esam strādājuši visa šī procesa laikā un turpinām strādāt pie katras detaļas, lai to pilnveidotu. Iemācāmies jaunas lietas no inženieriem, no ražošanas procesa fāzēm, kur varam veikt uzlabojumus un tad to arī darām,” pastāstīja dizaineris.

    Tesla Cybertruck ražošana tiek gaidīta jau vairākus gadus, taču pandēmijas radītie ierobežojumi, kā arī citas problēmas vairākkārt likušas pārcelt Tesla un uzņēmuma vadītāja Īlona Maska nospraustos termiņus Cybertruck ražošanas uzsākšanai. Tā kā pie klientiem beidzot nonācis elektriskais Tesla Semi kravas auto, kura ražošana arī būtiski kavējās, tad arvien biežāk izskan cerības, ka arī Cybertruck drīzumā ieraudzīsim ražošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    17.01.2023 21:46

    Stikli arī vairs neplaisās?

    Bats
    18.01.2023 08:18

    Ja jau dizains pabeigts, varētu arī parādīt kā izskatās – visi tie rezervēšanas depozītu iemaksājušie pircēji noteikti ar nepacietību gaida kā izskatīsies gala produkts pēc tam, kad tas padarīts atbilstošs visiem drošības un tehniskajiem noteikumiem. Interesē arī sadursmju drošības testi (pie tam ne tikai nabaga gājējam, bet arī pasažieriem). Varētu domāt, ka tur iekšā visi drošībā kā tankā, taču ja tanks ietriecas bunkura sienā, tajā iekšā visi izšķīst. Par drošību sadursmē mūsdienās atbild tieši auto “mīkstums deformācijā”. Interesanti kā tas viss atrisināts kopš bruņumašīnas koncepta.

    Niks
    21.01.2023 18:38

    jau kādus 5 gadus ir “itkā pabeigts” bet mašīnas ka nav tā nav

    Reklāma