Web Analytics
More
    Reklāma

    “Nova” audio auskari – iespējams, sievišķīgākais gadžets šobrīd

    Jaunākie raksti

    Runājot par ierīcēm kopumā, tad momentā grūti iedomāties tādu, par ko uzreiz varētu teikt – tā noteikti radīta sievietēm. Šeit es vairāk domāju ikdienā lietojamās ierīces, kā viedpulkstenis, austiņas, telefons, kam sievišķīgāku piesitienu lielākoties sniedz krāsa. Taču nu elektronikas ražotājs “Nova” radījis kādu patiešām sievišķīgu gadžetu – audio auskarus.

    No malas raugoties, “Nova” radītais visai elegantais aksesuārs “Nova H1” atgādina tipiskus auskarus, kuri ir apzeltīti un kuros iestrādātas īstas pērles. Taču tie pavisam noteikti ir kaut kas vairāk par auskariem, jo funkcionē kā īpaši labi nomaskētas bezvadu austiņas. To pierāda kaut vai tas, ka skaļruņi ir paslēpti aiz šīm pērlēm un tādējādi ir nemanāmi, bet vienlaikus savu funkciju labi pilda. Tiesa, pateicoties pērlēm, austiņas nav tās vieglākās, katrai no tām sverot 7,7 gramus.

    Reklāma

    Runājot par klausīšanos, “Nova H1” nav aprīkotas ar apkārtējo trokšņu slāpēšanas funkciju. Taču, neskatoties uz to, kā arī dizaina īpatnībām, ierīce sniegs kvalitatīvu klausīšanās pieredzi, kā arī neļaus blakus esošajiem dzirdēt, ko klausies. Tāpat austiņās iestrādāta poga, kas dod iespēju pārvaldīt audio atskaņošanas un telefona zvanu funkciju.

    Ar pilnu uzlādi šie audio auskari ļaus līdz 3,5 stundām klausīties mūziku vai 2,5 stundām sarunāties, izmantojot tajos iestrādātos četrus mikrofonus. Protams, “Nova H1” komplektā nāk arī uzlādes futlāris, kas, pieskaņojoties austiņu dizainam, atgādina rotaslietu kārbiņu. Šis futlāris lietotājam sniegs vēl 14 stundas ilgu klausīšanās laiku.

    “Nova H1” audio auskari ir pieejami sudraba un zelta krāsā un attiecīgi maksā 595 un 695 eiro. Šobrīd ierīce ir nopērkama tikai Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pohujists
    16.01.2023 13:18

    Ideja jau forša, bet man rada šaubas tas, ka atrodoties aus ļipņā šīs austiņas var nodrošināt baudāmu un cenai atbilstošu skaņu.

    Biteme
    16.01.2023 13:26
    Reply to  Pohujists

    Cena jau nav par baudāmu un atbilstošu skaņas kvalitāti.

    Pohujists
    16.01.2023 13:54
    Reply to  Biteme

    Tad sanāk, ka šie ir dārgi auskari ar funkciju skanēt?
    Varbūt, ka nemaz nav tik slikti!

    Krotow
    16.01.2023 14:00
    Reply to  Pohujists

    Tas ir produkts nākotnei lai uzlabotu sakarus ar smadzenēs ievietoto kontroles implantu.

    Reklāma