Web Analytics
More
    Reklāma

    Video platforma Vimeo atlaiž desmito daļu darbinieku

    Jaunākie raksti

    Video platforma Vimeo, kas no kādreiz tiešā YouTube konkurenta laika gaitā ir mainījusies par noderīgu rīku radošajiem profesionāļiem un uzņēmumiem. Vimeo šobrīd piedāvā ne tikai video izvietošanas pakalpojumus, bet arī tiešraides video, virtuālo pasākumu nodrošināšanu, kā arī interaktīvos video, ko var izmantot e-komercijā. Uzņēmums norāda, ka tā produktus izmanto vairāk nekā 260 miljoni cilvēku visā pasaulē.

    Tomēr šo gadu Vimeo ir iesācis atlaižot 11% no saviem aptuveni 1200 darbiniekiem. Visvairāk šī atlaišanas kārta skāra darbiniekus uzņēmuma pārdošanas un izpētes/izstrādes nodaļās. Uzņēmuma vadītāja Anjali Sud paziņojumā darbiniekiem norādīja, ka šis bijis smags lēmums, tomēr uzņēmuma nākotnes vārdā tas bija nepieciešams. Uzņēmums pagājušā gada jūlijā piedzīvoja vēl vienu atlaišanu vilni, toreiz Vimeo šķīrās no 6% darbinieku un toreiz vadītāja to skaidroja ar ekonomiskās situācijas pasliktināšanos, finanšu līdzekļu sadārdzināšanos un globālās recesijas draudiem.

    Reklāma

    Neskatoties uz šīm nepatīkamajām, bet nepieciešamajām darbībām, Vimeo vadītāja uz 2023. gadu gan raugās pozitīvi, jo šogad plāno vienkāršot Vimeo produktu piedāvājumu un darbinieku skaitam ir jābūt tam atbilstošam. Šīm izmaiņām būtu jāpalīdz sasniegt uzstādītie izaugsmes un rentabilitātes mērķi un būt mazāk atkarīgiem no ekonomiskajiem apstākļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma